Олія для душу Tesori d'Oriente Argan And Sweet Cyperus Oils
Розчарування. Вийшло очікування/реальність
Саме олію для душу я обирала після знайомства з гелем для душу з розкішним ароматом «Квітка Дракона». Для мене він був цілком приємним у користуванні, але чула, що олійка повинна очищати більш м’яко і має божественний аромат. Таке неодноразово чула у соц.мережах, саме про аромат Argan And Sweet Cyperus Oils, про який йдеться в описі. Тож я придбала, але лишилася незадоволеною. Детальніше далі.
Розпочну з того, що пляшка з продуктом виглядає дуже презентабельно: золотистий дизайн, витягнута форма.
Об‘єм 250 мл.
Ціна ≈ 150-200 грн.
Зручною і виявилася кришка диск-топ, а завдяки текстурі й відносній м’якості тари, продукт легко витискати.
Консистенція приблизно така ж як у гель, середньої густини, що тяжіє до рідкої, тобто трохи розтікається. Легкий золотистий/жовтуватий відтінок.
❗️ АЛЕ це саме ГЕЛЬ для душу, просто в іншій пляшечці. Чому йому дали назву олійка я не знаю.
Саме олійки використовувала, цей засіб не схожий на жодну. Піниться також як звичайний гель.
Аромат - моє найбільше розчарування. Я знала, що це буде важкий і східний аромат, зазвичай полюбляю таке, проте цей також не схожий на інші, що я слухала. Він нагадує господарське мило.
Важкий, різкий і хімозний, дуже синтетичний. Найгірший з усіх Тезорі, а перепробувала я багато й у різних форматах: кондиціонери для білизни, гелі для душу, ароматичні спреї, крем для тіла.
Жодного натяку на солодкість.
Аромат яскравий і довго тримається на тілі, на губці, якщо її використовувати. У такому випадку вона функціонує як дифузор, поширюючи запах на всю ванну.
Стосовно основного завдання - очищення.
Засіб очищує гарно, якісно, тут питань немає.
Але стосовно того, що має і очищує більш м’яко, ніж гель (принаймні цього бренду) НЕ погоджуюся. Особисто на моїй шкірі саме олія для душу спрацювала інакше, очищує глибше і потужніше, часто аж до скрипу. Тому обов’язково використовую батер чи інший поживний зволожуючий засіб.
На жаль, олію для душу Tesori я не можу рекомендувати, аромат Argan And Sweet Cyperus Oils так точно, хоча можливо інші кращі (прикріплюю нижче). Натомість я б радила звернути увагу на гелі для душу, у них і асортимент по ароматах ширше, та й приємніші вони, шкіру очищають м'якше.
А ви уже спробували олію для душу від цього бренду чи іншого? Можливо уже маєте улюблену, тоді поділіться, будь ласка 😊 Пам'ятаю багатьох цей засіб зацікавив ще давніше на моїй розпаковці, але через саме негативний досвід постійно відкладала відгук
Коментарі (0)