𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Barbers Musk & Vetiver

Barbers Musk & Vetiver

Нещодавно Barbers випустив новинку - лінійку парфумованих дезодорантів.

Оформлення в стилі бренду, мені подобається дизайн їхніх засобів і цей не виключення, виглядає стильно.

Barbers Musk & Vetiver
Barbers Musk & Vetiver
Barbers Musk & Vetiver

Вага: 50 г
Засіб не містить алюмінію, спирту і парабенів.

Флакон з якісного пластику, циліндричної форми. Формат зручний. Кришка на різьбі. Присутній додатковий захист у вигляді прозорої лінзи, яка закриває стік.

Механізм викручування стіку працює поворотними рухами нижньої частини конструкції.
Щоб зняти пластикову мембрану, буде легше це зробити, якщо викрутити стік.

Із представлених варіантів я обрала Musk & Vetiver і його запах сподобався і мені і чоловікові, він приємний, свіжий, з деревинно-цитрусовим акцентом у поєднанні з мускусом і лісовим ветивером. Композиція аромату чудова, запах насичений і стійкий.

Стік голубого кольору, твердий, з приємною гелевою текстурою завдяки якій засіб легко ковзає по шкірі. Лягає прозорим шаром, не липкий.

Парфумований дезодорант надійно захищає від запаху поту, забезпечуючи тривалий ефект. Він огортає приємним ароматом, який відчувається довгий час. Засіб контролює надмірну пітливість і пригнічує ріст бактерій, чим обумовлює довше відчуття чистоти, свіжості, впевненості і комфорту. Від чоловіка приємно пахне вздовж усього дня.

Стік не залишає після себе плям на одязі, не скочується, подразнення не викликав. Чоловікові сподобався, користується із задоволенням.