OKazkova

Для найкращих ванночок

Для найкращих ванночок

Про Bisheffect я дізналась саме завдяки захопленим відгукам у клубі, що так і спокушають спробувати кожен продукт бренду. Найбільше мене зацікавив Засіб для ванн "Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами", тож з нього я й вирішила почати знайомство.

Склад засобу насичений природними корисностями:

  • Бішофіт Полтавський - зміцнює нервову систему, поліпшує внутрішньоклітинний обмін і кровообіг
  • Хвойний екстракт - виводить токсини і відновлює тьмяний епідерміс
  • Гліцерин - зволожує шкіру
  • Алантоїн - зволожує та заспокоює шкіру
  • Кокосова олія - живить шкіру
  • Ефірні олії сосни та евкаліпту - наділені бактерицидними властивостями, зміцнюють імунітет і природний захисний бар'єр шкіри

Ми орендуємо квартиру зі старенькою і, мʼяко кажучи, не дуже привабливою ванною. Яку, скільки не мий, а все одно лягати в неї не хочеться. Тож із цим екстрактом я роблю тільки ванночки для ніг. З ним гарна кожна ванночка:

💕 освіжальна з прохолодною водою у найспекотніші літні дні

💕 приємно-тепло-заспокійлива після робочого дня

💕 розпарювально-пом’якшувальна перед педикюром

Якщо коротко, то цей засіб - головна зіронька всі моїх ванночок😏 Додаю його щедро, не відміряю якусь певну кількість. Просто ллю так, щоб аромат був відчутний.

І аромат у засобу неймовірний, дуже приємний, насичений, хвойно-смольний. При поєднанні з водою він стає мʼякішим, він ніжно заповнює простір навколо ванночки та створює справжню ароматерапію. Обожнюю наливати екстракт в миску та неквапливо розміщувати його із водою, насолоджуючись ароматом. І це вперше я реально засмутилась, що немає гарної ванни, в якій можна було б сповна огорнутися цим ароматом та ще більше відчути цілющу дію екстракту.

Ефект та враження:

✨ ванночки з екстрактом допомагають розслабитися

✨ зменшують відчуття втоми у ногах

✨ налаштовують на гарний сон

✨ ну і сам аромат - це особливий вид задоволення🥰

Тож мені хвойний екстракт дуже сподобався, і я щиро рекомендую його спробувати, навіть якщо немає зручної ванни😉

І ще. Дівчата, вибачте, що пропустила якісь ваші дописи. У мене вже 5 днів не працює добра частина функцій Makeup Club. Зокрема й тицяння вподобайок, перегляд та додавання коментарів. Знайшла варіант, з яким працює, але то не дуже зручно. Тепер постараюсь надолужити та переглянути пропущені публікації🫶

Дякую за увагу❤️