Ahava Hydration & Radiance Set
Набір пробників
Набірчик складається з:
⭐ Очищуюча маска для обличчя ⭐ - Ahava Time To Clear Purifying Mud Mask
⭐ Концентрована сироватка для очей ⭐ - Ahava Active DeadSea Minerals Dead Sea Osmoter Eye Concentrate
⭐ Сироватка для обличчя ⭐- Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate Even Tone Serum
⭐ Крем - гель ⭐ - Ahava Time To Hydrate Active Moisture Gel Cream
⭐ Очищуюча маска для обличчя ⭐ - Ahava Time To Clear Purifying Mud Mask
Маска збагачує шкіру корисними мінералами, очищає пори, виводить шлаки й освіжає. Її ніжна консистенція легко наноситься на обличчя. Грязьова маска ефективно розгладжує зморшки, усуває сліди втоми та підтягує шкіру.
⭐Упакування: пробник з пластикового матеріалу.
⭐Дизайн: мінімалістичний, з зображенням повного розміру засобу.
⭐Об'єм: 6 мл.
⭐Текстура: густа, трохи щільна.
⭐Консистенція: гладка, рівномірно наноситься на шкіру.
⭐Колір: сірувато-коричнюватий.
⭐Запах: грязьової маски, не гіркий і не пряний, просто запах грязі.
Вона щільно прилягає до поверхні шкіри, підкреслюючи текстуру шкіри, включаючи пори та можливі нерівності. Це вказує на те, що маска добре тримається на шкірі, не стікає і може мати очищаючі або підсушуючі властивості.
⭐Складники
Aqua (Water), Sodium Trideceth Sulfate, Sodium Lauroamphoacetate, Cocamide MEA, Sodium Chloride, DMDM Hydantoin, Maris Sal (Dead Sea Water), Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Bambusa Vugaris (Bamboo) Water, Viola Tricolor (Pansy ) Flower Water, Parfum (Fragrance), Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, PEG-5 Cocoate, PEG-8 Dicocoate, PEG-9, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal.
⭐Мої враження
Чудово наноситься на шкіру, змивається як звичайна маска з глини чи грязі. Шкіра після неї гладень ка, мов шовк, та чудово очищена. Не сушить і не стягує шкіру, надає навіть невеликий ефект полірування. Пори очищені, а подразнення зменшується. Вистачило мені на 2 рази цього пробничка.
⭐ Концентрована сироватка для очей ⭐ - Ahava Active DeadSea Minerals Dead Sea Osmoter Eye Concentrate
Продукт захищає епідерміс від негативного впливу сонячного випромінювання, усуває темні круги під очима. Він є унів ерсальним і підходить для шкіри будь-якого типу.
⭐Об'єм: 2 мл.
⭐Консистенція: рідка, яка нагадує гель.
⭐Колір: прозорий з невеликим блиском.
⭐Аромат: майже невідчутний.
Ця сироватка, швидко вбирається в шкіру, залишаючи легкий блиск, що підходить для зони навколо очей, де потрібен додатковий догляд і зволоження.
⭐Складники
Aqua (Mineral Spring Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maris Aqua (Dead Sea Water), PVP, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylyl Methicone, Phenoxyethanol, PEG-12 Dimethicone / PPG-20 Crosspolymer, Darutoside , Strelitzia Nicolai Seed Aril Extract, Ethylhexylglycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Albizia Julibrissin Bark Extract, Caffeine, Lecithin, Palmitoyl Carnitine, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Alanine, Creatine, Glycine, Magnesium Aspartate, Saccharide Hydrolysate, Urea, Sodium Lactate, Isohexadecane, Isodecyl Neopentanoate, Bisabolol, Chrysin, N-Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Steareth-20, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Hydrogenated Polyisobutene, Allantoin, Titanium Dioxide, Silica, Tin Oxide, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Aminomethyl Propa nediol.
⭐Мої враження
Сироватка чудово зволожує шкіру та живить в зоні навколо очей, надаючи невелике сяйво після себе. Не викликає печіння та побічних реакцій.
⭐ Сироватка для обличчя ⭐- Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate Even Tone Serum
Посилює гідратацію шкіри, надаючи їй клітинної енергії та продовжуючи її молодість.
⭐Об'єм: 2 мл.
⭐Текстура: гладка і рівномірна, без видимих гранул або частинок.
⭐Консистенція: гелеподібна, вона добре тримає форму і не розтікається миттєво по шкірі, що свідчить про її середню густину.
⭐Колір: ніжно-напівпрозорий.
⭐Аромат: ніжний, свіжий, приємний, не нав'язливий.
⭐Складники
Aqua (Mineral Spring Water), Cyclomethicone, Glycerin, Isodecyl Isononanoate, Maris Aqua (Dead Sea Water), PVP, Caprylyl Methicone, Diisobutyl Adipate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone, Trehalose, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Citrus Aurantium Amara Fruit Extract, Citrus Aurantium Sinensis Peel Extract, Citrus Reticulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid Salt), Laminaria Digitata Extract, Tocopherol (Vitamin E), Butylene Glycol, Bisabolol, Niacinamide, Glucosyl Hesperidin, Phenoxyethanol, Cyclopentasiloxane, Propylene Carbonate, Sodium Lactate, PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Farnesol, Dimethiconol, Disteardimonium Hectorite, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Biosaccharide Gum-1, Ascorbic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
⭐Мої враження
Шкіра виглядає зволоженою та блискучою, що вказує на ефективне зволоження та надання шкірі свіжого вигляду. Сироватка миттєво вбирається та рівномірно розподіляється по шкірі, створюючи легкий блискучий ефект, який може свідчити про наявність світловідбивних частинок або компонентів, що підсилюють природний блиск шкіри. Не залишає після себе липкого шару та аромату.
⭐ Крем - гель ⭐ - Ahava Time To Hydrate Active Moisture Gel Cream
Крем-гель комплексно оздоровлює шкіру, вона має свіжий, шовковистий і сяйний вигляд.
⭐Об'єм: 3 мл.
⭐Текстура: Крем-гель має рівномірну текстуру.
⭐Колір: Молочного кольору.
⭐Аромат: Приємний нагадує чогось солоденького.
⭐Консистенція: Гелева консистенція.
⭐ Складники
Aqua (Mineral Spring Water), Isodecyl Neopentanoate, Cyclomethicone, Glycerin, Saccharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Trehalose, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maris Aqua (Deadsea Water), Bisabolol, Allantoin, Caprylyl Methicone, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Isostearate, Polyacrylate-13, Cyclopentasiloxane, Caprylyl Glycol, Peg-12 Dimethicone/Ppg-20 Crosspolymer, Dimethiconol, Chlorphenesin, Polyisobutene, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Farnesol, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Polysorbate 20.
⭐Моє враженя
Після нанесення він не залишає видимих грудочок або нерівностей, що свідчить про однорідну структуру продукту. Легко розподіляється по шкірі, не залишаючи жирного сліду. Продукт швидко вбирається, не обтяжуючи шкіру, підходить для всіх типів шкіри, особливо для жирної та комбінованої. Шкіра виглядає більш свіжою та зволоженою, пори виглядають менш помітними, що вказує на його здатність забезпечувати миттєвий ефект свіжості та легкого матування. Шкіра дуже м'яка і залишається такою протягом достатнього часу.
⭐Мої висновки щодо цього набору:⭐
У мене жирний тип шкіри, і він мені чудово підійшов завдяки своєму зволоженню та живленню. Шкіра виглядає як у немовляти — очищеною не до скрипу, а до природного стану, не пересушуючи її. Ще один позитивний момент — я відчула ефект матовості, а також запалення на шкірі почали зменшуватися.
Мені вистачило пробників на 2 рази використання, і ефект я відчула відразу. Хоча ця лінійка більше орієнтована на зволоження, моїй шкірі так сподобалась, що маленькі запалення зникли.
Додатково, продукт має приємну текстуру і швидко вбирається, не залишаючи жирного сліду, що є великим плюсом для жирної шкіри. Його використання дійсно приносить відчуття свіжості та легкого матування, що є важливим для мене.
Загалом, я задоволена результатом і рекомендую цей набір для тих, хто шукає якісне зволоження з додатковими перевагами для проблемної шкіри.
Дякую вам за увагу до дописа🌷
Коментарі (0)