𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Гідрогелеві патчі з екстрактом червоної ікри Sersanlove

Гідрогелеві патчі для мене не являються регулярним предметом в догляді за шкірою навколо очей, бо у мене є сумніви на рахунок їх користі і можливого зворотнього ефекту... Та все ж таки, іноді їх використовую як експрес засіб, щоб швидко привести цю зону до ладу, надати більш свіжий і відпочивший вигляд.

У мене немає виражених темних кіл, іноді бувають незначні набряки, залежно від обставин. Від патчів очікую гарного тонізування, освіжаючого ефекту, щоб прибирали сліди втоми і недосипання.

Від Sersanlove це вже у мене другі патчі. На цей раз вирішила придбати з екстрактом червоної ікри.
Коробок в плівці. Банка з міцного пластику, є додатковий захист у вигляді мембрани, яка надійно закриває горловину. Також в комплекті передбачена ложечка, за допомогою якої зручно діставати патчі.
Все зроблено якісно.

Патчі чорного кольору, з золотистими блискітками, які видно при певному освітленні. Всі однакові, з рівними краями. В банці достатня кількість рідини, яка покриває патчі. Есенція прозора, вираженого запаху я не відчуваю.

Верхні декілька пар патчів були трохи зміщені, а ті що під ними розташовані, як і належно, у два стовпчики.
Патчі не тонкі, але і не товсті, у них оптимальна щільність. Форма моя улюблена, краплеподібна.
Одна сторона патчів глянцева і ідеально гладка, а інша більш матова. Їх зручно наносити і більш об'ємною стороною до зовнішнього куточка ока і тією, що з тоненьким хвостиком.

Патчі абсолютно комфортно відчуваються на шкірі і зовсім не викликають ніяких негативних моментів (печіння, подразнення, почервоніння і т.д.). Вони не сповзають, тримаються добре. Перед нанесенням зайву рідину треба залишити в банці, тоді вони гарно будуть сидіти і нікуди не сповзають. Можна навіть спокійно займатися своїми справами, тобто знаходитись у вертикальному положенні.

Час витримки 20-30 хв.
Результат від цих патчів мене в принципі влаштовує. Я тримаю їх в холодильнику і після нанесення вони приємно охолоджують і тонізують. Патчі не дають візуального супер ефекту, набряки не прибирають, але стан шкіри навколо очей все ж таки покращують. Дуже подобається як вони освіжають і розгладжують епідерміс, також трошки зволожують.

Показовим прикладом є фото з "до" і "після" (те, що перше)
Так вийшло, що на днях я трохи захворіла, були всі симптоми отруєння, яке супроводжувалась зневодненням. На ранок шкіра під очима була у дуже поганому стані, наче сухофрукт. Такий вигляд у мене був вперше. Але патчі виправили ситуацію, просто казково попрацювали над сухістю і зморшками, ретельно розгладивши цю область.

В інші дні, коли ними користувалася і стан шкіри був більш-менш задовільний, то візуально різниця була вже не така "вау", як на першому прикладі. Можна спостерігати на другому фото "до" і "після". Зона навколо очей трохи посвіжішала, також розгладились мілкі зморшки.

Після патчів немає липкості, все комфортно. Заломів не залишають, бо всі акуратно були складені, не м'яті.
Для такої бюджетної ціни - якість і ефект у них досить непоганий. Якщо ви у пошуках патчів, які будуть тонізувати, освіжати і розгладжувати шкіру, то це класний варіант.

І... На останок проведемо експеримент.
Як дізнатися, чи насправді патчі зроблені з гідрогелю? Все просто. Використані патчі слід занурити на декілька годин у гарячу воду і якщо вони повністю розчиняться, то так, вони з гідрогелю. Можете позбавитись, якщо цікаво 😏