Кузя Ю-а

TAP Cosmetics

TAP Cosmetics

Поговоримо про універсальну лінійку для всіх типів волосся з алое вера від бренду TAP. Адже, впевнена, що цей чудовий бренд буде для вас відкриттям!

В складі унікальна формула, насичена екстрактом Алое Вера та іншими корисними компонентами, дбайливо очищає волосся та доглядає за ним, залишаючи його м’яким, шовковистим і доглянутим.

Алое Вера – це надзвичайно корисна рослина, яка має численні благотворні властивості для волосся та шкіри голови, такі як:

- Зволоження і заспокоєння шкіри голови

- Укріплення волосся

- Зменшення втрати волосся

- Заспокоєння подразнень і виразок на шкірі голови

- Природний блиск та м’якість волосся

У мене ж повна лінійка цих засобів. Доречі, завжди раджу брати цілою лінійкою, адже технологами брендів закладено підсилення дії засобів між собою. І в парі вони завжди дають ефект значно кращий ніж поокремо.

Я мию голову зворотнім способом догляду. А саме, спочатку наношу масочку. Витримую 20 хвилин. І тоді приступаю до очищення шампунем та зволоження кондиціонером.

Додам, що текстури засобів дуже приємні, густі, насичені. Просто заряжені на ефективний догляд.

Маска, шампунь, бальзам - зліва направо.

TAP Cosmetics

Наносимо цю густу, насичену масочку на довжину волосся. Залишаємо на 20 хв. Можна під шапочку.

Маска підходить для всіх типів волосся. Вона в складі з алое вера, акваксилом і гідролізатом шовку, і вразила мене своїм ефектом!

Маска має приємну текстуру і легко наноситься. Вже після першого використання волосся стало неймовірно м’яким і шовковистим, як ніби пройшло професійний догляд у салоні.

Алое вера помітно живить волосся, роблячи його здоровішим від коренів до кінчиків. Найбільше сподобалося, що волосся залишається зволоженим навіть після кількох днів, без відчуття сухості.

Гідролізат шовку надає волоссю чудовий блиск, і воно стало більш слухняним, менше плутається під час розчісування.

Приємно, що маска підходить для всіх типів волосся, тому можна сміливо рекомендувати її кожному.

Шампунь та бальзам, що мають дуже зручні дозатори для економного використання!

Шампунь TAP Cosmetics з Алое Вера - дуже ніжно очищає волосся і шкіру голови. Вже після першого застосування відчула, як шкіра голови стала більш зволоженою і заспокоєною, без відчуття сухості або подразнення.

Шампунь добре піниться і має приємний, ненав'язливий аромат. Після миття волосся стає м'яким і шовковистим на дотик, а його природний блиск приємно дивує.

Однією з основних переваг шампуню є його здатність зменшувати втрату волосся.

Далі, йде в діло кондиціонер з Алое Вера ТАР Cosmetics, що забезпечує інтенсивний догляд та живлення для вашого волосся! Відчуття насиченості, мʼякості та здоров'я волосся. Легко розчісувати та кучері стають більш слухняним.

Кондиціонер - завершальна вишенька в цьому косметичному тортику! Саме він закриває весь ефект від всієї лінійки.

Цей комплекс допомагає зміцнити природний бар’єр волосся, зменшуючи його схильність до втрати вологи і руйнування. В результаті волосся стає більш міцним і еластичним.

Я б також порадила звернути уваги власникам мʼякого волосся та кучерявого. Мені здається, що ця лінійка створена для вас.

Загалом, це чудова лінійка засобів, яка дійсно варта уваги. Якщо ви шукаєте універсальний догляд для свого волосся, лінійка стане вашим надійним помічником у щоденній рутині!