Олеся К...🐠

ВІТАМІН С від Garnier

ВІТАМІН С від Garnier
ВІТАМІН С від Garnier

Я люблю знайомитися з новими засобами, тим більш зараз так багато всього і на літо особливо актуальні засоби з SPF.

🟡Garnier Skin Naturals Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+ (40мл.)

Загальні характеристики

🍋Опис: Це сонцезахисний флюїд з невагомою текстурою збагачений вітаміном С з дуже високим ступенем захисту від сонця SPF50+ і мінеральними пігментами, надає сяйво, приховує недосконалості, вирівнює тон і інтенсивно зволожує.

🌞Дизайн і упаковка: Коробочка з картону така яскрава, прям літнє оформлення. Присутній жовтий і білий колір, є малюнок туби з флоїдом. З усіх боків текст. Коробочка витягнута, на ній нема захисту.

Тюбик зроблений з м’якої туби . Туба не велика, тонка і витягнута.

Дозатор витягнутий носик і досить мініатюрного розміру.

Склад:

Активний компонент є вітамін С, потужна дія якого направлена на інтенсивний захист від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання. Завдяки мінеральним компонентам він допомагає уникнути пігментації, вирівнює тон шкіри та надає їй сяяння зсередини.⬇️

ВІТАМІН С від Garnier

🍋У флюїда досить легка текстура, він бежевого кольору, з приємним цитрусовим ароматом. Представлений в одному, універсальному відтінку. За запевненням виробника, він повинен підлаштовуваться під будь-який відтінок шкіри, не створюючи візуального дисонансу. Після нанесення на шкіру флюїд розтошовується легко, консистенція здається вологою. Лягає тонким рівномірним шаром, попутно пом’якшує шкіру. Не залишає липкості або плівки на шкірі.Але для мене темнуватий (створює ефект засмаги).

🌞Флюїд сподобався за текстурою, але за відтінок, який хоч і здається універсальним. все ж не підходить для світлої шкіри.

🍋 Використати протягом 12 місяців після початку використання.

Характеристики

Група товару: крем для очей

Країна виробництва: Польща

Не тестується на тваринах ,Vegan, Натуральна

Призначення: Освітлення, Проти зморщок, Від темних кіл під очима, Для сяяння шкіри, Зволоження.

Склад: У складі крему міститься вітамін С, відомий своєю антиоксидантною дією та здатністю покращувати колір шкіри. Потужної сили крему додають такі активні компоненти, як-от ніацинамід, кофеїн та екстракт банана. Вони усувають ознаки втоми, набряки, темні кола під очима, розгладжують мімічні й вікові зморшки.

Aqua / Water, Glycerin, Dimethicone, Prunus Armeniaca Kernel Oil / Apricot Kernel Oil, Niacinamide, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Silica, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Isohexadecane, Dimethicone/vinyl Dimethicone Cross Polymer, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Caffeine, Synthetic Fluorphlogopite, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Chlorphenesin, Polysorbate 80, Ascorbylglucoside, Triethanolamine, Ci 77492 / Iron Oxides, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Musa Sapientum Fruit Extract / Banana Fruit Extract, Adenosine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Mica, Sorbitan Oleate, Musa Paradisiaca Fruit Juice / Banana Fruit Juice, Ananas Sativus Fruit Extract / Pineapple Fruit Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Disodium Stearoyl Glutamate, Lactic Acid, Tin Oxide, Potassium Sorbate, Aluminum Hydroxide.

🍋 Упаковка яскрава , мабуть, головне достоїнство продукту.

Тюбик стандартний, обсяг 15 мл, але носик не найзручніший. Мені більше подобаються вузькі "клювики". Незважаючи на незручний носик тюбика досить економно витрачається.

Крем жовтого кольору з дрібним золотим шиммером (фарбує шкіру).

Темні кола під очима освітлюючий крем для шкіри навколо очей GARNIER з вітаміном С не прибирає, і навіть не зменшує. Дрібні зморшки після декількох тижнів використання теж без змін.

🍋Використати протягом 6 місяців після початку використання.

Дякую за увагу!🌞