Кузя Ю-а

Lunnitsa Vitamin C Alginate Mask

Lunnitsa Vitamin C Alginate Mask

От просто без жартів, ефект від першої процедури! Проте, читала відгуки, що при приходженні курсом, дівчатка навіть пігментних позбуваються! Тому вау вау вау!

Ця альгінатна маска Vitamin C від Lunnitsa - на 100 % натуральна і містить велику кількість пудри з тропічних та цитрусових фруктів. Запатентований компонент Thali'Source із бурих водоростей забезпечує комплексну турботу про шкіру.

Маска бореться з пігментними плямами, вирівнює тон шкіри, підвищує тонус та еластичність.

Для процедури та повністю відчуття салонного догляду раджу придбати пензель для масок від Lunnitsa.

Мушу відмітити, що ворс надзвичайно мʼягкий, не линяє, приємна деревʼяна ручка та брендований. А ще, дуже легко мити 🫶

Lunnitsa Vitamin C Alginate Mask

Візьміть бамбукову чашу або іншу неметалеву ємність і в пропорції 1:2 розведіть порошок із прохолодною водою (t – 20°С). Наприклад, 20 г суміші + 40-50 мл рідини. Швидко і добре розмішайте суміш, щоб не залишилося жодної грудочки, а вийшла однорідна рідина, що нагадує за консистенцією густу сметану.

Не слухайте нікого, маски вистачає на два рази. Тому діліть це золото пропорційно на дві частини.

Я Маса застигає приблизно за 3-5 хвилин, тому готувати її слід прямо перед використанням.

Маску тримаємо до повного застигання. А це орієнтовно-20-30 хвилин. Далі знімаємо. При правильному використанні та діях за інструкцією - маску легко зняти майже цілим кусочком.

Після використання маски шкіра стає більш рівною, зменшуються пігментні плями і покращується її загальний тонус.

Особливо вражає ефект освітлення і відновлення, завдяки пудрам ацероли, ананасу та апельсину. Кофеїн також позитивно впливає на шкіру, усуваючи темні кола під очима. Це ідеальний засіб для комплексного догляду, особливо якщо ваша шкіра потребує відновлення та зволоження.

Рекомендую!!!