Тривалому зволож енню для шкіри рук БУТИ!
Мій маленький естетичний помічник - крем-маска для рук “Bali” Natureal
Обожнюю косметику Natureal не лише за стильний дизайн, а й за дієві засоби. Власне, цей крем для рук не виняток. І ще більше мене вразив його аромат.
Давайте про все по порядку ❤️
Крем запакований в естетичну бежеву картонну коробочку, яка має зручну відривну лінію. Дуже легко вилучити засіб, за це окремий плюс.
Всередині мене очікувала туба крему. Дуже незвичної форми з відкидною кришечкою, яка щільно закривається.
Туба доволі м’яка, тому без складнощів вдається вичавити крем.
Її розмір невеликий, менше долоні, тому зручно всюди брати з собою.
А об‘єм цілих 50 мл 🔥
Сам крем жовтого кольору середньої щільності. Дуже легкий, не жирний, розподіляється і вбирається шкірою миттєво. Не залишає відчуття липкості/плівки/жирності.
Аромат. У нього я закохалася і тепер хочу такі парфуми, або хоча б схожі 🤤
Це наче лимонний пиріг, щедро приправлений ваніллю. Ще нагадує лимонні льодяники. Однак не приторно-солодкий, не стандартний лимонно-ванільний, а трохи трав‘янисто-фруктовий і КОКОСОВИЙ. Дуже незвичний і приємний.
У своєму складі містить такі основні активи:
🤍 фосфоліпіди:
вони є основним компонентом клітинних мембран і допомагають підтримувати бар’єрну функцію шкіри
зволожують і захищають шкіру, сприяють її регенерації
допомагають утримувати вологу у шкірі, роблячи її м’якою та еластичною
🤍 гліколіпіди:
працюють як зволожуючі агенти, утримуючи вологу у шкірі
сприяють відновленню ліпідного бар’єру шкіри
захищають шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища
🤍 фітостероли:
допомагають зменшити запалення і подразнення шкіри
відновлюють бар’єрну функцію шкіри
зволожують і покращують еластичність шкіри
🤍 альфа-глюкан
має зволожуючі властивості
сприяє утриманню вологи в шкірі
має пребіотичний ефект
МОЇ ВРАЖЕННЯ
Насправді цей кремчик полюбила використовувати не лише на кистях рук, а ще й до ліктів, включно з ними. Крем діє дуже потужно, шкіра стає вмить глибоко зволоженою, гладкою, сяючою, наповненою. Немає навіть натяку на сухість.
При регулярному використанні швидше загоюються ранки, загалом пошкодження шкіри.
Аромат залишається ще до 2 годин часу, навіть після миття рук 🤤 І так! Ефект зволоження також зберігається навіть після миття рук (!декількох разів).
1-2 разів у день використання крему для підтримки бажаного рівня зволоженості, гладкості шкіри рук мені ДОСТАТНЬО.
Надзвичайно приємно відчувати додаткову еластичність, пружність шкіри після крему. Повторюся: ефект миттєвий і тривалий. Для мене це характеристика ідеального крему для рук.
Тепер я без нього нікуди і щиро раджу вам звернути на нього увагу 💕
У нього немає шансів не сподобатися!)
Це той випадок, коли вкладення відбулося не лише у зовнішній вигляд продукту, а і його склад, якість. Помітно, що виготовлено з душею 🥰
Коментарі (0)