wowmom

Косметика, яка працює - сиворітка Jole з вітаміном C та пептидами

Привіт, красуні!

Коли ми купуємо якусь нову сиворітку, чи крем, ми очікуємо від них дійсно видимих результатів. Звуження пор, або розгладження рел'єфу, або зменшення висипань, проте дуже часто буває, що окрім базового зволоження, на шкірі нічого більше не відбувається.

Але, познайомившись з брендом Jole, я переконалась, що косметика може бути доступною, ефективною, а перші позитивні зміни майже одразу помітні у дзеркалі.

Сьогодні поговоримо про сиворітку Jole з вітаміном С (а це потужний антиоксидант) та комплексом пептидів.

• Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Soy Protein, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Octyldodecanol, Coco-Caprylate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Acetyl Tetrapeptide-11,  Acetyl Tetrapeptide-9, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Oleate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hyaluronic Acid, Lysine, Valine, Serine,  Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Soy Protein, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Octyldodecanol, Coco-Caprylate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Acetyl Tetrapeptide-11, Acetyl Tetrapeptide-9, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Oleate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hyaluronic Acid, Lysine, Valine, Serine, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.

В сиворітці дуже багато активів, натуральних екстрактів, зволожуючих та відновлювальних компонентів.

Насправді не часто зустрінеш такий багатий склад, без зайвих консервантів та непотрібних віддушок.

Об'єм - 30 мл, і вистачає цього на 2-3 місяці щоденного використання (я користуюся сиворіткою вже 2 місяці кожного дня зранку, і вона досі не закінчилася).

Вона має легку приємну кремово-гелеву консистенцію, тому швидко вбирається, не залишаючи ніякої жирної плівки. Взагалі, після нанесення, відбувається класне зволоження, і навіть крем наносити зверху не завжди і хочеться, тож в цілому, мій ритуал з сиворіткою Jole виглядає так: очищення, тонер, сиворітка, СПФ.

Дозатор у вигляді помпи, що робить використання сиворітки максимально гігієнічним, адже я точно знаю, що нічого туди не потрапить. Плюс це мінімізує процес окислення вітаміну С, бо він не контактує з повітрям, і не темніє.

Мені 31 рік, і в мене сухий тип шкіри.

Виробник заявляє, що тільки після регулярного використання сиворітки, можна побачити зміни, тому я її тестувала два місяці. І я ці зміни дійсно бачу.

По-перше, я забула про сухість і шелушіння. Звісно, зараз така спека, що обличчя і так пітніє нон-стоп, але тим не менш, навіть після вмивання немає різкого бажання як можна швидше на себе щось намазати.

По-друге, я відчуваю, що після використання сиворітки, шкіра більш сяюча і пружна.

Запалення в мене бувають доволі рідко, але я вже помітила, що якщо на ніч використаю сиворітку та ламелярний крем Jole, вранці на обличчі вже нічого не буде. В парі це комбо взагалі дає крутий ефект.

Ну, і наостанок.

Jole C + P Anti-Wrinkle Serum - це той засіб, який чудово працює над рел'єфом шкіри, і зменшує запалення. Ви тільки подивіться, які класні результати вдалося досягти за весь курс використання.

Тож, для мене косметика від Jole виявилася дуже ефективною, і допомогла вирішити проблеми зі шкірою.

Залюбки продовжу знайомитися з брендом, і дуже рекомендую придивитися до нього в вам.

Дякую за увагу 😘