Вікторія Громова

Round Lab

Round Lab

Цей бренд досить недавно став поширюватись і про нього вже багато позитивних відгуків. Але для мене було не зрозуміла різниця між лінійками, давайте розберемо.

Першими до мене попали пробнички з голубої лінійки 1025 Donko - ця лінійка призначена для зволоження шкіри. Основні компоненти тут морська вода, різні мінерали, кераміди та гіалуронова кислота. Це такий базовий корейський крем. Дійсно гарне зволоження та відновлення.

Дуже сподобалась гідрофільна олія з цієї серії. Вона не зовсім рідка, більш густа ніж зазвичай, гелева. Але завдяки цьому, її багато не треба. При нанесенні на шкіру емульгується у молочко, потім при контакті з водою пінеться, дуже добре відчищає.

Далі серія Birch Juice, синього кольору - на основі березового соку, але не тільки. Тут також є алоє вере, гіалуронова кислота та пантенол. Цей крем мені сподобався більше, він не тільки зволожує а і відновлює, захищає барʼєр та дає шовковий фініш. Шкіра ніби оксамитова.

З цієї ж серії, протестувала спф крем звичайний та тінтований. Вони обидва мають густу,жирненьку, текстуру, звичайний білого кольору, тінтований при нанесенні змінює колір. Має рожевий підтон, та значно вибілює шкіру. Тому підійде не для всіх. Тількі для зовсім світлої шкіри.

І серія зелена, з соєвими бобами - вона найпоживніша. Також до складу входять цераміди та морські водорості. Гадаю більш за все підійде віковій, сухій або схильної до сухості шкіри, або як сос засіб, при сухості шкіри. Навовнює, живить та розгладжує.

В мене вже зʼвились ще пробнички з іншої лінійки, тому мабуть буде друга частина)

Ось такі мої враження👍

Round Lab
Round Lab
Round Lab
Round Lab
Round Lab
Round Lab
Round Lab
Round Lab