Інна ✨

GlamBee Amazing Makeup Eyeshadow Palette

Взагалі я не дуже люблю тіні для повік від GlamBee, бо якість дуже часто буває дуже посередня і краще придбати щось дорожче, але воно буде гарно працювати.

GlamBee Amazing Makeup Eyeshadow Palette я придбала, бо люблю зелені тіні, вже бачіла на неї гарні відгуки і взагалі, палетка здалась мені цікавою.

Всередині є дзеркало, воно гарної якості і в нього зручно фарбуватись.

Палетка на 9 відтінків - 1 матовий, 5 сатинових, 1 мраморний (але при нанесенні це теж просто сатиновий відтінок), 1 сяючий зеленуватий відтінок з блискітками та дуже красивий кремовий сяючій топер. Палетка дуже бюджетна і її можно придбати навіть лише через цей неймовірний кремовий топер, бо він гарнющий! Сяє, наче це якась не бюджетна однушка тіней!

Лише самий темний відтінок не переноситься навіть на палець, він твердий і схожі на камінчик. На мій смак у палетці не вистачає якогось нейтрального матового відтінку для того, щоб створити форму і можно б було на нього з легкістю замінити один з коричневих сатинових відтінків, бо вони ну дуже схожі. Але в цілому, палетка гарно зібрана по кольорам і цілком самостійна. Можно створити з нею і коричневі смокі, і зеленуватий блискучий макіяж, і намалювати темним зеленим відтінком стрілки - варіантів багато. За дуже бюджетну ціну я взагалі не очікувала, що це буде такій гарний продукт.

В цій серії вийшло три палетки - зелена, синя та фіолетова і вони усі варті уваги.