☕️ Karina ☕️

MERMADE NIGHT IN PARIS

MERMADE NIGHT IN PARIS

Парфумований сольовий скраб для тіла гарно відлущить ороговілий шар шкіри, що дозволить вирівняти її рельєф та відновити пружність. Олії, які входять до складу скрабу зроблять шкіру оксамитовою та ніжною на дотик, а також скраб надасть шкірі неперевершений аромат парфумів, що підкреслить витонченість та жіночність.

Отримавши цю новинку, я була в захваті. Дуже вразило надзвичайно красиве пакування та було цікаво вже почути аромат засобу. Це, до речі, мій перший продукт від бренду MERMADE . Тому, це можна вважати знаймоством. І воно пройшло вдало!

🍒Пакування - ніжно рожева, мила баночка з кришкою, яка закручується. Містить захисну фольгу, яка захищає продукт при транспортуванні та гарантує, що продуктом ніхто не користувався.

🍒Об'єм - 300 г.

🍒Виробник - Україна.

🍒Серія - Night in Paris. У бренду є інша продукція з таким же ароматом.

Переходимо до найцікавішого.

MERMADE NIGHT IN PARIS
MERMADE NIGHT IN PARIS

🍒Текстура - сольовий скраб, містить скрабуючі частинки середнього розміру. При відкритті - зверху знаходиться олійку, а скрабуючі частинки під нею. Замішуємо скраб та отримуємо однорідну масу, як на другому фото. Дуже приємна текстура. Відчувається м'якою та делікатною.

🍒Аромат -

Верхні ноти: вишня, гіркий мигдаль, лікер.
Ноти серця: вишня, слива, турецька троянда, жасмин, самбак.

Базові ноти: боби тонка, перуанський бальзам, ваніль, бензоїн, кориця, сандал, кедр, гвоздика, ветивер, пачулі.

Перше, що я подумала, коли відкрила баночку - це що Tom Ford Lost Cherry?

Дійсно, аромати дуже схожі. Чудово відчувається нотка вишні, лікеру та прянощів.

🍒Стійкість аромату - по перше, він дуже яскравий. Запах ще декілька годин залишається у ванній. А також, неочікувала, що скраб на таке здатний, але він довго тримається на тілові. Точно не скажу скільки, але пів дня - день точно. Достатньо тільки відкрити баночку і запах всюди, залишається на руках навіть коли я не користувалась скрабом. Тому тут великий плюс.

Також хочу зауважити про використання сольових скрабів. Будьте обережними, якщо у вас чутлива шкіра. Краще не використовувати, якщо є рани, подразнення на тілові.

🍒Спосіб використання - 1-2 рази на тиждень. Нанести скраб на вологу (краще розпарену) шкіру тіла, масажувати протягом 2-3 хвилин, змити теплою водою.

🍒Враження - він добре справляється із відлущенням ороговілих частинок шкіри, також, як і будь - який скраб, чудово розганяє лімфу, надає пружності. Шкіра після використання гладенька, ніжна. Не суха, завдяки олійкам у складі. Також тривалий час на шкірі залишається приємний, пряний, вишнево - лікерний аромат. У бренду є скраби і з іншими ароматами. Тому впевнена, що Вам ообов'язково щось знайдеться до душі.

10/10

А які ваші враження стосовно даного продукту?🍒