Ta_nyaaaaaaa

Фарбую вії вдома разом з Joly:Lab

Сьогоднішніми фігурантами допису є: фарба для брів та вій Joly:Lab Creamy Color Brow&Lash у відтінку 1.1. Графіт та окислювач для фарби Joly:Lab Brow&Lash Creamy Oxidant 1,8%

Саме для вій завжди використовую окислювач 1,8%, а для брів беру більше - 3%.

Попередньо вії відготувала. Вимила та просушила.

Об‘єм туби 15 мл, тож вистачить дуже надовго.

Всередині коробки міститься інструкція, також є вказівки на самому пакуванні.

Попередньо туба запаяна, треба пробити отвір перед використанням.

Сама фарба кремова, гарної консистенції, не тече.

❗️НЕ має неприємного запаху, як це часто трапляється з барвниками. Дуже нейтральний, кремовий.

Відтінок «Графіт» - це холодний сірий, дуже близький до чорного. Доволі насичений.

Окислювач також був запакований у коробку, НА та У всередині якої містяться вказівки щодо використання.

Об‘єм продукту аж 50 мл. Цього вистачить на 3+ туби фарби.

Має дуже зручний дозатор-носик, на кінчику закручується.

Консистенція дуже кремова, щільненька.

Знову ж таки, ❗️жодних неприємних запахів.

Цим Joly:Lab мене підкорили 🤍

Описані засоби змішую у стаканчику для фарби, у пропорціях 1:1.

Продукти швидко вступають в реакцію і колір починає змінюватися з молочно-кремового на фіолетовий, а ще за пару хвилин на заявлений графітовий.

Фарбу набираю на щіточку, профарбовую вії і залишаю на 15 хвилин.

Мої чутливі очі гарно відреагували на фарбник та окислювач, жодних подразнень і побічних дій загалом не помітила.

По закінченню витримки прибираю залишки фарби сухим ватним диском допоки він не буде білим, чистим.

Вії м‘які, без пошкоджень, жодної не випало.

Колір став більш насиченим, практично чорним. Профарбувало усе гарно, без нарікань.

Навпаки, я залишилася дуже задоволеною, бо хоч мої вії і не були дуже світлі, проте після фарбування вони стали виглядати більш виразно, насиченішим, чим підкреслюють колір очей, погляд 👀

Велика хвала за м’яку формулу, яка не роз‘їдає очі та має приємний нейтральний аромат.

Наступного разу фарбуватиму брівки 😊