ZEST Beauty: краса в одній капсу лі
Вітаміни - не філери, і не ринопластика. Але вирішила: якщо ефект буде наявним, я про це напишу. Тож, ділюся своїм позитивним досвідом 💊
Навіть збалансовано харчуючись, складно наповнити організм усіма необхідними вітамінами. Волосся, нігті та шкіра від такого дефіциту страждають першими.
Якраз зараз майже закінчую курс прийому Zest Beauty Hair Nails Skin і вже можу розказати про ефективність цих вітамінів
У одній капсулі міститься аж 31 активний компонент. Він не тільки сприяє покращенню стану шкіри, волосся, нігтів, а також оздоровлює всю систему організму. Засіб містить вітаміни групи В, С, D3, Е, а також велику кількість інших корисних речовин – залізо, марганець, хром, цинк, йод, бета-каротин, коензим Q10.
Капсули легко ковтати запиваючи водою. Упаковка розрахована на місячний курс. Нині я його закінчую. Хочу почати другу пачку, бо очікування від результативності перевершили мої сподівання.
Давайте подивимося які складові капсул відповідають за функції оргінізму☝️
ВОЛОССЯ
Вітаміни групи В, вітамін D3, залізо, цинк, мідь:
- Живлення та стимуляція росту волосся
- Насичення шкіри голови киснем
- Перешкоджання випадінню та ламкості
- Регуляція підвищеної жирності чи сухості
- Протистояння тьмяності та передчасній появі сивини
НІГТІ
Вітаміни групи В, фолієва кислота, залізо, біотин, магній, цинк, вітамін D3:
- Прискорення росту нігтів
- Запобігання ламкості та розшаруванню
- Підвищення міцності
- Надання здорового вигляду
ШКІРА
Вітаміни групи В, фолієва кислота та залізо, цинк, вітамін Е, кофеїн, марганець, вітамін D3, хром:
- Стимулювання регенерації
- Зволоження шкіри
- Стимулювання вироблення колагену
- Підтримка здорової текстури шкіри
- Запобігання старінню
- Перешкоджання утворенню зморшок
Які зміни помітила за місяць прийому вітамінів?
✔️Волосся стало менше випадати приблизно на 70% менше. Зараз воно не валяється під ногами по всій квартирі, не забиває сток у ванній кімнаті та наплутується клубком на щітці. Повірте, чого я тільки не перепробувала за ці два роки волоссяпаду - все марно. Вже і змирилася. Думала це стрес або фарба винні. Помилялася. Результат мене саму дуже здивував!
✔️ Нігті почали рости з шаленою швидкістю. Здавалося б, вплив на нігті відстежити складно із-за постійного гелевого покриття, але коли я раніше робила корекцію раз у три тижні, то тепер потрібно у два. Це трохи засмучує мій гаманець, але тепер є віра у те, що я нарешті зможу їх зняти і відростити своі здорові, які не будуть ламатися.
✔️ От щодо шкіри - саме цікаве. Здивуєтеся, але нарешті у мене почали хоч трохи візуально сходити недоспані синці під очима. Це помітили навіть мої близькі, які бачать мене без мейкі. Продовжую курс.
✔️ Прилив енергії та бадьорості. Крім зовнішніх змін, відчула силу та легкість в організмі. Мені стало легше просинатися, справлятися зі стресом, покращився настрій, а ще помітила, що можу нарешті сфокусуватися на повсякденних справах і набагато швидше все робити.
Комплексом вітамінів Zest Beauty Hair Nails Skin залишилася повністю задоволена. Придбала його для волосся, а відзначила позитивну динаміку всього організму. Якщо ви перенесли хворобу, є дефіцит вітамінів або мінералів, що негативно позначається на стані волосся/шкіри/нігтів, рекомендую придивитися дих чудодійних вітамінів.
Коментарі (0)