Кузя Ю-а

Ензимна пудра! Mixtura Enzyme Powder

Ензимна пудра! Mixtura Enzyme Powder

Новинка від Mixtura! Вона ідеальна! Шкіра після неї просто ідеал (ніжна, шовковиста)! Тисни /дізнатись більше/✔️

Навіщо взагалі ензимка і що Вона робить?

Ензимна пудра – це м'який і ефективний спосіб очищення обличчя за допомогою гранульованого порошку, що містить ензими. Ці ензими допомагають відлущити відмерлі клітини шкіри і видалити забруднення, роблячи шкіру м'якою, гладенькою і зволоженою.

Подається в скляній баночці з класичною кришечкою.

Ензимна пудра! Mixtura Enzyme Powder

В складі ензимки від Mixtura:

  • папаїн
  • бромелаїн
  • ліпаза
  • глюконолактон

Папаїн та бромелайн — це саме ті активні компоненти, які відповідають за делікатне м’яке очищення від ороговілих частинок!

Ензим Ліпаза - глибоко очищає шкіру, дає ефективне та неагресивне відлущування, усуває надлишки шкірного жиру та забезпечують себорегулюючу дію.

А глюконолактон - високоефективна кислота схожа за дією на АНА-кислоти, проте менш агресивна для шкіри. Дбайливо відлущує та зволожує шкіру, прискорює процес оновлення клітин

Саме тому шкіра після вмивання така оксамитова на дотик. Ці ферменти розщеплюють білкові забруднення і прискорюють процес самооновлення шкірного покриву.

Як користуватися?

Беремо невелику кількість пудру, додаємо трошки водички і доводимо до однорідної консистенції. Нанести на попередньо очищену, розпарену, зволожену шкіру обличчя, делікатно промасажувати кожну ділянку та залишити на 5-10 хвилин. Після змити чистою прохолодною водою.

Ця ензимка - це просто must have засіб на моій косметичній поличці.

Завдяки якісному очищенню - моя шкіра ніжна, оксамитова, доглянута! Ензимна пудра чудова частина вечірнього ритуалу. Мені подобається все! Від подачі засобу брендом до кінцевого результату!

Регулярне використання ензимки схоже на використання на пілінг, проте без пошкоджень, почервоніння та лущення.