Кузя Ю-а

Топ-5 засобів для тіла або Тревел набір від dirty works

Головний успіх твоєї відпустки схований в цьому боксику! Бо саме в ньому сховався повністю весь бьюті комплект догляду за твоїм чарівним тілом! Тисни !дізнатись більше!

Склад цього божественного набору: гель для душу, крем для рук, баттер для тіла, піна для ванни, скраб для тіла. Все це в одному боксику! А ще, цей набір просто ідеальний для знайомства саме з цією косметикою.

Дивись який милий боксик, що точно потім перетвориться на твою улюблену косметичку)

Реально, спа-салон з тобою, у відпустці!

Неймовірні аромати кожного засобу просто закодовують тебе на задоволення та релакс! Квітково-парфумерні композиції просто фантастичні!

У зручній косметичці ти знайдеш комплекс, який подарує догляд, захист та тривале відчуття свіжості. Незамінні мастхеви для твого тіла – скраб та масло для тіла, крем-гель для душу, піна для ванни та крем для рук.

Цей скраб поєднує у собі ефективне, але делікатне відлущування з інтенсивним живленням шкіри.

Завдяки порошку пемзи та пудрі з насіння персика, він м'яко видаляє ороговілі клітини, залишаючи шкіру гладкою та оновленою. Вітамін Е, масло ши та олія солодкого мигдалю додають зволоження, захищають шкіру від зовнішніх факторів і сприяють її регенерації.

Після використання шкіра стає більш сприйнятливою до подальших етапів догляду, що робить цей скраб ідеальним доповненням до будь-якої б'юті-рутини.

Цей гель з кремовою консистенцією забезпечує делікатне, але ефективне очищення, ретельно видаляючи забруднення без порушення гідроліпідного балансу шкіри.

Завдяки вмісту екстракту алое віра та арганової олії, продукт не лише очищує, але й зволожує шкіру, роблячи її м'якою та еластичною.

Крем-гель підходить для будь-якого типу шкіри та може використовуватися щодня, забезпечуючи шкірі свіжість і комфорт.

Ну а аромат? Це ж квітково-парфумерне диво!

Це ж просто батер, що створений доводити ваше тіло до задоволення!

В ньому масла ши та какао, а також олії макадамії та солодкого мигдалю. Вони забезпечують інтенсивне та тривале зволоження, глибоке живлення, пом'якшення і захист шкіри.

Плотна текстура, поживна для тіла, проте гарно поглинається без залишку, залишаючи на тілі цей неповторний аромат! Тепер я хочу все в повнорозмірному обʼємі!

Я ж казала, що в наборі абсолютно все, що може знадобитися?

Зволожувальний крем для рук In Good Hands створений для інтенсивного догляду та захисту.

Завдяки вмісту вітамінів Е та В5, він глибоко зволожує шкіру, відновлює її, а також зміцнює нігті та пом'якшує кутикулу. Після використання цього крему шкіра рук стає м'якою, гладкою, а руки виглядають красивими і доглянутими.

Це окремий вид задоволення!

Пишна піна для тіла справила на мене дуже приємне враження. Вона делікатно очищає шкіру, залишаючи її неймовірно м'якою та зволоженою.

Масло ши та вітамін Е забезпечують глибоке живлення, а екстракти мандарину та троянди дарують заспокійливий ефект. Після використання шкіра стає гладенькою, тонізованою та відновленою.

Особливо хочу відзначити аромат, який поєднує ноти лаванди та ромашки. Він дійсно допомагає зняти напруження і створює атмосферу релаксу перед сном. Цей засіб ідеально підходить для вечірнього ритуалу догляду, залишаючи відчуття розслаблення і комфорту.

Ось такий комплект для подорожей, що просто повинен бути у вас у ваших наступних поіздках. А ще - це крутий набір для знайомства з брендом. Я бачила як про нього писали, бачила задоволення від використання і дуже захотіла спробувати все це диво косметичної індустрії.