Топ-5 за собів для тіла або Тревел набір від dirty works
Або як твоя відпустка приречена на успіх!
Головний успіх твоєї відпустки схований в цьому боксику! Бо саме в ньому сховався повністю весь бьюті комплект догляду за твоїм чарівним тілом! Тисни !дізнатись більше!
Склад цього божественного набору: гель для душу, крем для рук, баттер для тіла, піна для ванни, скраб для тіла. Все це в одному боксику! А ще, цей набір просто ідеальний для знайомства саме з цією косметикою.
Дивись який милий боксик, що точно потім перетвориться на твою улюблену косметичку)
А в середині боксу просто косметичний рай!
Реально, спа-салон з тобою, у відпустці!
Неймовірні аромати кожного засобу просто закодовують тебе на задоволення та релакс! Квітково-парфумерні композиції просто фантастичні!
У зручній косметичці ти знайдеш комплекс, який подарує догляд, захист та тривале відчуття свіжості. Незамінні мастхеви для твого тіла – скраб та масло для тіла, крем-гель для душу, піна для ванни та крем для рук.
Подивись який крутий скраб!
Цей скраб поєднує у собі ефективне, але делікатне відлущування з інтенсивним живленням шкіри.
Завдяки порошку пемзи та пудрі з насіння персика, він м'яко видаляє ороговілі клітини, залишаючи шкіру гладкою та оновленою. Вітамін Е, масло ши та олія солодкого мигдалю додають зволоження, захищають шкіру від зовнішніх факторів і сприяють її регенерації.
Після використання шкіра стає більш сприйнятливою до подальших етапів догляду, що робить цей скраб ідеальним доповненням до будь-якої б'юті-рутини.
А гель для душу?
Цей гель з кремовою консистенцією забезпечує делікатне, але ефективне очищення, ретельно видаляючи забруднення без порушення гідроліпідного балансу шкіри.
Завдяки вмісту екстракту алое віра та арганової олії, продукт не лише очищує, але й зволожує шкіру, роблячи її м'якою та еластичною.
Крем-гель підходить для будь-якого типу шкіри та може використовуватися щодня, забезпечуючи шкірі свіжість і комфорт.
Ну а аромат? Це ж квітково-парфумерне диво!
Дівчата, а баттер для тіла?
Це ж просто батер, що створений доводити ваше тіло до задоволення!
В ньому масла ши та какао, а також олії макадамії та солодкого мигдалю. Вони забезпечують інтенсивне та тривале зволоження, глибоке живлення, пом'якшення і захист шкіри.
Плотна текстура, поживна для тіла, проте гарно поглинається без залишку, залишаючи на тілі цей неповторний аромат! Тепер я хочу все в повнорозмірному обʼємі!
Також в комплекті крем для рук!
Я ж казала, що в наборі абсолютно все, що може знадобитися?
Зволожувальний крем для рук In Good Hands створений для інтенсивного догляду та захисту.
Завдяки вмісту вітамінів Е та В5, він глибоко зволожує шкіру, відновлює її, а також зміцнює нігті та пом'якшує кутикулу. Після використ ання цього крему шкіра рук стає м'якою, гладкою, а руки виглядають красивими і доглянутими.
Ну і пінка для ванни!
Це окремий вид задоволення!
Пишна піна для тіла справила на мене дуже приємне враження. Вона делікатно очищає шкіру, залишаючи її неймовірно м'якою та зволоженою.
Масло ши та вітамін Е забезпечують глибоке живлення, а екстракти мандарину та троянди дарують заспокійливий ефект. Після використання шкіра стає гладенькою, тонізованою та відновленою.
Особливо хочу відзначити аромат, який поєднує ноти лаванди та ромашки. Він дійсно допомагає зняти напруження і створює атмосферу релаксу перед сном. Цей засіб ідеально підходить для вечірнього ритуалу догляду, залишаючи відчуття розслаблення і комфорту.
Ось такий комплект для подорожей, що просто повинен бути у вас у ваших наступних поіздках. А ще - це крутий набір для знайомства з брендом. Я бачила як про нього писали, бачила задоволення від використання і дуже захотіла спробувати все це диво косметичної індустрії.
Коментарі (0)