Якби комфорт був кремом для рук
Його б назвали Крем для рук "Bali"
Ніж більше я починаю знайомитись з брендом Natureal та їхнім підходом до створення продукції, тим більше він мені подобається. Особливо приваблює раціональний, зважений підхід до складників, адже Natureal не додають компоненти, які вважають зайвими та фокусуються на тому, щоб зробити безпечний продукт у першу чергу. Ми можемо побачити це і у візуальній складовій: дизайн мінімалістичний, виконаний у приємних тонах, а якщо казати саме про флакончик крему для рук, то він і на дотик ніжний, матовий. Об'єм 50ml, і його вис тачить надовго, а цей флакон може поміститись у будь-яку сумочку.
Приємною тут є і консистенція крему, вона легко розприділяється, трішки водяниста та при цьому поживна. Це можна побачити і на фото, кількості крему, яку я нанесла, може вистачити на кілька застосувань. А який ще плюс?То поновлювати не потрібно часто, адже крем утворює на шкірі ручок ніжний, ледь відчутний шар, який запобігає сухості та сприяє тривалому зволоженню. Цей шар не жирний, і крем вбирається насправді досить швидко, якщо нанести оптимальну для себе кількість (а потрібно зовсім мало). У результаті руки будуть на дотик наче оксамитові, відчувається живлення та позитивний вплив на стан нігтів.
Колір цього кремчику жовтий, яскравий, літній.
Аромат доповнює все вище написане, він нагадує мені процес створення домашньої випічки, коли навколо передсвяткова метушня, на кухні тепло та затишно, ведуться тихі розмови про все на світі, а до тіста додається ванілька та лимонна кислота. Хоча виробник зазначає, що це запах вербени... хм, у такому разі захист від вампірів забезпечено. Аромат яскравий та досить стійкий, з рук сходить повільно, до кінця залишається ванільна нота.
Склад багатий на вітаміни A, B5, C, D, E, різні екстракти та такі корисні компоненти, як олія ши, олія соняшникова, пантенол.
Коментарі (0)