Lytvynenko

Грейпфрутовий скраб від Яка, який я не зрозуміла…

Цукровий скраб від українського бренду "Яка", що класифікується як натуральний та має примітку "не тестуються на тваринах". Звучить непогано, та на ділі..

Пакування: бюджетне, тут багато особливо не додаш.. не дуже якісна пластикова банка, обʼємом 300., із непримітним дизайном. Захисна мембрана відсутня, нас одразу зустрічає продукт.

Аромат: гіркий грейпфрут, досить природний аромат, що не дратує. На шкірі взагалі не залишається.

Консистенція: цукрова субстанція, досить густої текстури. Частинки тут крупні та можуть болісно дряпати. У нанесенні продукт комфортний та зі шкіри не відвалюється, але для чутливих це може бути ту мач, бо скраб прям жорсткий. При розтиранні утворюються біла паста, що нагадує піну. Ковзає по шкірі непогано, але, знову ж таки, дряпаються боляче.

Відчуття на шкірі: любителькам по-жорсткіше - сподобається 👌🏻 Він добряче відшліфує ділянку, прибере мертвий шар клітин, зробить шкіру гладенькою, але не мʼякою та зволоженою, як ми звикли.

Засіб містить велику кількість натуральних компонентів, таких як цукор, екстракти календули, шавлії, олія грейпфрута та ефірна олія лимону, мʼята перцева, які мають корисні для шкіри властивості: відлущення, зволоження, заспокоєння, антимікробна дія, тонізація шкіри.

Небезпечних або агресивних компонентів тут мало (Бензойна кислота, сорбітан каприлат, пропандіол) і вони використовуються в концентраціях, що зазвичай є безпечними. Але будьте уважні, якщо маєте чутливу шкіру.

Загалом, цей засіб можна віднести до натуральних, але слід враховувати індивідуальні реакції на певні інгредієнти, особливо якщо шкіра чутлива.

Цей грейпфрутовий скраб не виправдав моїх очікувань, що були стандартними до звичайного базового скрабу: відлучення та хороше зволоження. Даний продукт добряче вас пошкрябає, дійсно відлущить все, що треба та не треба, але зволоження, мʼякості, насиченості та пружності шкірі не дасть 🤷🏻‍♀️

Такий собі наждак у банці... Хоча виглядає прикольно)

А склад достойний, як для такої ціни та обʼєму. Прям здивував, скажу щиро.

Я не можу радити цей засіб, адже існує така велика кількість хороших делікатних, ароматних скрабів, що зроблять із шкіри лялечку)

02 серпня, 2024
Lytvynenko
02 серпня, 2024