Кузя Ю-а

Найкраща міцелярна вода "Minthis", з екстрактом троянди Mixtura

Найкраща міцелярна вода "Minthis", з екстрактом троянди Mixtura

Чудова міцелярка, що не залишає липкості, прекрасно змиває залишки косметики та зволожує шкіру! Читай та тисни дізнатись більше!

Міцелярна вода очищує шкіри обличчя від макіяжу і забруднень. Вона містить міцели - мікрочастинки, які притягують забруднення немов магніт, і таким чином, дбайливо і без тертя очищають шкіру від макіяжу і забруднень.

Важливо, що міцелярна вода не потребує змивання, хоча деякі люди віддають перевагу очищенню водою після її використання, особливо якщо використовують важкий макіяж або якщо шкіра схильна до акне.

Регулярне використання цього засобу може допомогти підтримувати здоровий баланс шкіри, запобігаючи появі подразнень і сухості.

І дозатор в міцелярці! Ну народ, це ж шедевр!

Найкраща міцелярна вода "Minthis", з екстрактом троянди Mixtura

В складі: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Cucumis Sativus Fruit Hydrozol, Mentha Piperita Hydrozol, Pentylene Glycol, Heptyl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Sorbate, Xylitol, Anhydroxylitol, Sodium Benzoate, Xylitylglucoside

Склад абсолютно безпечний та натуральний!

Міцелярна вода включає гідролати та екстракти рослин, які мають заспокійливі властивості та допомагають знизити жирність і блиск шкіри.

Міцелярна вода дозволяє ефективно видалити забруднення, не порушуючи природного бар'єру шкіри і не спричиняючи подразнень.

Міцелярна водичка від Mixtura має ніжний рожевий колір. Та приєний ненавʼязливий квітковий аромат.

Не залишає липкості, не викликає подразнення, не комедогенна ця міцелярна водичка. Чудово усуває макіяж! Але я іі змиваю та продвожую свій рутинний догляд.

Спосіб застосування: змочіть ватний диск невеликою кількістю міцелярної води. Протріть ним шкіру обличчя та зону навколо очей.