Аніта

Avon Joyful

Avon Joyful

Дівчата, всім привіт. Хочу поділитися з вами крутою новинкою від avon. Це одеколон. Вийшло три аромати
• Joyful
• Delightful
• Blissful
На літо я обрала собі Joyful з ароматом кавуна, мускатна шавлія та бульбашковий чай. Флакон об'ємом 200 мл, в вигляді спрею з зручним розпилювачем. Це легкий освіжаючий ароматичний спрей, що відчувається на шкірі немов легка хмаринка або тонка вуаль. Перше, що відмічу це аромат, він насичений, в міру солодкий та свіжий, мов тримаєш кавун в руках, він тут на перших і напевно головних нотах. Бадьорий літній аромат, освіжаючий. Дарує заряд енергії та гарного настрою на весь день. Хто полюбляє парфумовані лосьйони для тіла, це альтернатива їм в плані аромату на тілі. Звісно він не зволожить шкіру. Можна використовувати з якимсь кремом для тіла який не має вираженого аромату. Спрей ну сушить шкіру, швидко поглинається, має довготривалий аромат, але не дуже шлейфовий, на протязі дня буде зменшуватися, його можна відчути якщо понюхати шкіру, легкий але відчутний.
Мені сподобався, користуюсь вже більше місяця. Буду пробувати інші аромати, замовила собі Blissful, тому чекайте наступний допис.

Avon Joyful