Ірина 🦋

Лосьйон-активатор з гіалуроновою кислотою та колагеном

Лосьйон-активатор з гіалуроновою кислотою та колагеном

Я дуже люблю альгінатні маски, і знала про те, що є лосьйони-активатори, якими можна їх розводити замість води або разом з водою, давно хотіла спробувати такий засіб, щоб зрозуміти чи справді буде якась різниця.

З французьким брендом 🇫🇷 La Grace знайома завдяки саме їхнім маскам, серед яких були й альгінатні, кому цікаво, внизу допису залишу посилання на мої відгуки про ці маски La Grace, які мені вдалося спробувати 😉

Лосьйон-активатор La Grace Activateur Lotion Hyaluron є незамінним засобом у роботі косметолога. З його допомогою змішуються та активуються альгінатні маски, колагенові листи, матригелі, порошкові, пудрові маски. Активні інгредієнти, які містяться у активаторі для альгінатних масок, мають ефект каталізатора і посилюють дію корисних речовин що знаходяться в косметичному засобу, сприяють їх швидкому всотуванню і кращому засвоєнню. Засіб не порушує оптимального рН-балансу епідермісу, делікатно заспокоює й ефективно зміцнює його.

М'яка гелева консистенція лосьйону дозволяє зробити будь-яку маску більш пластичною, густою та ефективною.

Активатор для альгінатних масок можна застосовувати як у чистому вигляді, без розведення, так і у розведенні з водою у різних пропорціях. Що менше розведення, то ефективнішою буде дія.

Активні іннрідієнти:

💦Гіалуронова кислота є важливим структурним елементом шкірного матрикса. Вона зв'язує та утримує воду, що забезпечує суперзволожуючий ефект. Гіалуронова кислота прискорює регенерацію шкіри та відіграє важливу роль у гідродинаміці тканин, бере участь у транспорті корисних речовин у шкірі. Це є дуже важливим при втраті вологи, вікових змін у шкірі, що виникають внаслідок впливу несприятливих факторів, таких як УФ випромінювання, стрес, пошкодження ліпідного прошарку рогової кулі, не якісний догляд.

🐠Активатор для альгінатних масок містить морський колаген, який є основним компонентом тканин дермі, що відповідає за еластичність та тонус. Морський колаген має чудові зволожуючі властивості. Це підвищує гідратацію клітин та допомагає регенерувати тканини.

Зовнішний вигляд: Прозора пластикова пляшечка зі зручною кришечкою фліп-топ. Обʼєм флакону 200ml. Лосьон прозора рожева 💗гелева рідина.

Аромат: Легкий косметичний.

Лосьйон-активатор з гіалуроновою кислотою та колагеном
Лосьйон-активатор з гіалуроновою кислотою та колагеном

Цим лосьйоном, змішаним із водою 50:50 або 40:60 для економії, зараз я розводжу всі свої альгінатні маски. Їх можна розводити повністю активатором, але тоді буде звичайно велика витрата, але я спробую такий варіант теж, щоб зрозуміти для себе різницю в ефекті від застосування.

За посиланням допис о моєм першим використанні лосьйона https://club.makeup.com.ua/post/46266/

Що я помітила відразу, маска загуснула не так швидко як завжди, а трохи повільніше. Зазвичай маски від Joko Blend я встигаю нанести рівномірним щільним шаром на обличчя і на шматочок шиї, і вже залишок маски в мисці починає застигати, наношу його вже шматками. Цього ж разу маску використала всю до кінця і вона не встигла почати застигати. Це була одна з головних причин з якої я хотіла спробувати активатор, тому що читала, що з ним маска більш пластична і не так швидко схоплюється.

Так само мені здалося що і зволоження шкіри після маски було трохи все ж таки більше ніж зазвичай.

Зараз я вже протестувала лосьон з багатьма альгінатними масками різних брендів, мені все дуже подобається, відчуваю, що почну купувати 💰цей засіб на постійній основі 😉

А ви маєте досвід із такими лосьйонами-активаторами для масок?