Summer I Turned Pretty
13PERFUMES
Від 13PERFUMES я маю 4 парфуми у пробниках, на даний момент познайомилася з трьома. Не можу сказати, щоб якийсь із них зачепив і мені закортіло придбати повний формат, хоча самі по собі композиції незвичні, самобутні і в них щось є.
Summer I Turned Pretty вибирала за відгуками, та і дуже сподобався опис виробника на цей парфум.
Флакон зроблений якісно, розпилювач працює добре, об'єм 3 мл.
Класифікація: нішева
Тип аромату: фужерні
Піраміда
Початкова нота: Базилік, Евкаліпт, Квіткові ноти, Лимон
Нота серця: Ірис, Гвоздика, Жасмин, Лаванда, Ожина, Чебрець
Кінцева нота: Ветівер, Дубовий мох, Кумарин, Мускус, Пачулі, Сандал
Аромат стартує цитрусовим свіжим сплеском, на фоні зелені і легкої терпкості. Початок дуже яскравий і дзвінкий.
Серце розкривається квітково-трав'яними нотами з певною пряністю. Більше за всього виділяється лаванда, я б навіть сказала, що вона домінує у цьому парфумі.
В базових нотах відчувається все ж та сама трав'янистість і деревинні акценти, які кружляють навколо лаванди і додають їй ніжної пудровості.
З перших вражень - аромат приємний, він такий знайомий, наче його створила природа. Це ніби букет лугових трав, у якому найбільше лаванди. Одразу здається, що Summer I Turned Pretty такий милий, затишний і комфортний.... Але щось мене у ньому відштовхує. Я не можу його довго відчувати на собі і хочеться позбутися. Я люблю лаванду, але мабуть тут грає роль поєднання певних нот, які мною не переносяться. Якщо так, просто пшикнути і послухати аромат, то ок. На собі його носити, нажаль, не можу.
Аромат не солодкий, він насичений і досить стійкий, навіть більше, ніж хотілося. Години 4-6 відчувається інтенсивно. Якщо його розпиляти на шкіру, то після миття рук я все ще його чую.
Для мене він трохи нав'язливий, тому не можу його назвати легким (по меншій мірі для себе). Він по своєму гарний, просто не моє, можливо у ньому перевищує концентрація трав і спецій, що викликає у мене неприязнь... Навіть не знаю. Мені просто ще не подобається як реагує на цей парфум мій організм, мене ніби згодом починає "мутити", наче я вагітна і у мене токсикоз. Якось так.
Коментарі (0)