Догляд, який не оцінила
Мої розчарування 🥴
Ніколи не писала про косметику, яка мені не сподобалась, але час настав😅 Сьогодні хочу розповісти про догляд, який я не зрозуміла і який мені не сподобався.
Розпочну з гелю для вмивання REN, в мене в об'ємі 50 мл. Взагалі мені подобаються засоби від цього бренду, але з цим гелем в мене не склалося. Він занадто рідкий і тому неекономний, аромат не подобається, занадто яскравий, як освіжувач повітря. І найголовніший мінус для мене - він не піниться і очищення від нього не відчувається, після нього хочеться вмитися ще раз.
Наступний засіб Liz Earl cleanse & polish, це кремовий засіб для очищення обличчя, який я думала буде як пілінг, або буде містити в собі мілкі часточки, які будуть скрабувати обличчя. Але це крем, який потрібно наносити на суху шкіру обличчя, потім трохи помасажувати і вологим рушничком видалити засіб. Я пробувала його використовувати як гідрофільний бальзам, але косметику він не роз'їдає. Очищення від нього також не відчувається, шкіра ніби в якійсь плівці. Аромат в нього ментоловий, приємний. Об'єм 50 мл, виробник Велика Британія.
[coat] s gentle hydrating toning milk, об'єм 125 мл, це молочко-тонік для зволоження обличчя. Але коли я його використовую саме як тонік, на ватний диск, мені дуже стягує шкіру, тому я його використовую як серум, долонями наношу на обличчя і вбиваю пальчиками. Використала вже половину, але абсолютно ніяких змін після його використання не бачу. Аромат приємний, легкий, кремовий.
Glow watermelon glow pha + bha pore-tight toner, в мене мініатюра 25 ml. Текстура в нього легка, гелева, обличчя не сушить, але він не робить того, що заявлено на упаковці, ніяких змін з порами я не бачу. І аромат в нього не подобається, хімозний кавун.
І останній засіб це beautystat Universal C Skin Refiner, в мене мініатюра 5 мл. Це серум з вітаміном C, який має не приємну текстуру, крем з пісочком, який скочується на обличчі і дуже сильно пече.
Коментарі (0)