PolLya

Garnier Pure Active

Garnier Pure Active

З приходом теплих днів ,почалися проблеми, про які взимку трішки забула.
Яскраве сонечко не компліментарно підкреслило забиті розширені пори на моїй шкірі ( ну дуже схильній до сильної жирності). Якось цією зимою все йшло і не по плану, і не по графіку, а несподівано і стресово. Отож на літо мала вже дуже проблемну шкіру. І хоч давно мені не 20 і не 30 років, але захотілось повірити у чудодійність засобів Гарньєр, які обіцяють для молоді чисту, матову та ще й зволожену шкіру.

Отже, купую крем Garnier Pure Activ.
Зволожуючий легкий крем з АНА- ВНА- кислотами і вугіллям.

Звичайно, перед першим нанесенням добре очищую шкіру обличчя і ,навіть, іду на " злочин" - механічно очищую пори. Обличчя розгладилось, розрум'янилось, аж світиться з середини, словом : готове до нанесення чудо-сажі ( чи чудо-попелу)) на всю поверхню крім області губ і контуру очей.

Засіб має гелеву консистенцію, хоч він і заявлений як крем. Набравши на палець невелику кількість темно-сірого гелю, трішки засумнівалась, що його можна використовувати і вдень. Але засіб непогано розподіляється по шкірі. І якщо потренуватись декілька разів у кількості засобу і акуратності нанесення на шкіру, то запросто можна його класти і під тональний, і під прозорий крем з SPF. Крем дійсно матує і дійсно зволожує шкіру. Він має дуже приємний аромат, який тримається на шкірі доволі довго, але не дратує. Я, нажаль , часто механічно очищую шкіру від надлишку себуму в порах, тож після цієї процедури хочеться якось підлікувати шкіру. Тому після чистки наносила трішки більше, ніж зазвичай крему на обличчя. Як маску, але не щільно. З початку нанесення засобу відчутне легке печіння. Але можливо, то через мій спосіб очищення пор , крем потрапляє в мікроранки і трішки пече. Та в цілому, при нанесенні будь якої кількості засобу шкіра залишається матовою, пружною і зволоженою.

Я чесно використала дві баночки крему і можу сказати, що засіб не розчарував. Шкіра стала світлішою, тон - рівнішим.
Звичайно ж Зволожуючий легкий крем з АНА-ВНА-кислотами і вугіллям рекомендую перш за все молоді. Але, не зважаючи на те, що направлення лінійки явно молодіжне, для зрілої шкіри з описаними вище проблемами він теж може виявитись дуже непоганим засобом.