𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

13PERFUMES West Village

13PERFUMES West Village

Із всіх ароматів, що у мене є від 13PERFUMES, West Village сподобався найменше, хоча по суті не сподобався взагалі...

Це однозначно не мій аромат, подружитися з яким я не змогла і у мене залишилися від нього не дуже приємні спогади.

Класифікація: нішева

Тип аромату: деревинні

Піраміда

Початкова нота: Кипарис, Сандал, Шкіра

Нота серця: Дубовий мох, Кедр, Фіалка

Кінцева нота: Ірис, Амбра

13PERFUMES West Village

Я не буду довго розписувати розкриття аромату на всіх його фазах, бо коли щось тобі не заходить, то яскраво і красиво все описати для мене якось неможливо.

West Village для мене - це суміш трав'яних, деревинних і шкіряних нот. Квітковості у ньому я не відчуваю. Аромат насичений, гучний, для мене нав'язливий, стійкий, тримається довго. В ньому є різкі ноти, які мене відштовхують. На мою думку, більше походить на чоловічий парфум.

При першому знайомстві враження були так собі. Просто не мій аромат. Неприємний для мене. Наносила його ввечері і вже через деякий час він мені докучив. Я не могла чути його на собі, дуже дратував, скоріше хотілось його позбутися.

Потім вийшла така ситуація (напевно збіг якийсь), що на ранок мені погано, були усі ознаки отруєння. Напевно щось з'їла не те, нудило цілий день. І як тільки я згадувала цей аромат, а ментально він мене переслідував, то нудота посилювалася. Одразу чомусь вспливали асоціації від Vest Village з якимись неприємними для мене травами і солоними огірками 🤢 І так було цілий день.

Ще дивним став той факт, що з'явилася надмірна чуттєвість до усіх запахів, я відчувала усе надто гостро, наче з рецепторами стався якийсь збій. Навіть приємні аромати викликали нудоту. На щастя на другий день стан здоров'я більш менш стабілізувався. Я думала, що довго ще не буду користуватися взагалі ніякими парфумами, і таке бажання повернулося лише через неділю, і то поки що без перебору.

Не знаю що це було, але після цього брати в руки флакон з цим парфумом я не можу. Якщо чую запах навіть просто з флакону, то мене вже воротить. Я не люблю писати негативні відгуки, але як є. Всі ми різні і кожна людина по своєму сприймає аромат. По відгукам він більшості подобається, але як то кажуть "на смак ..."

Я й досі задаюсь питанням. Більше схиляюсь до того, що мабуть щось не те з'їла + неприємний аромат на додачу і все завертілось (обійми з білим другом і все таке) Цікаво, а чи може бути така реакція на парфуми? Хтось з таким стикався? Просто я вперше і не впевнена. Не розумію чому на наступний день я так реагувала на всі запахи, що мене буквально вивертало 🤔