моя мила Abellie...)))
Це фото мені підкинув телефон з розряду спогадів) і вирішила написати відгук на цей продукт через майже 2 роки.
Крем навколо очей від французького бренду натуральної косметики на основі меду (так, можна сказати що це європейський аналог грецької Apivita) Abellie.
В мене вже було багато їхніх продуктів. Найбільше і найдовше користуюсь милом, яке не сушить шкіру рук. Відгуки на них можна в мене знайти на сторінці).
Отже, безпосередньо відгук на продукт.
Крем має легку текстуру і водночас гарно живить та зволожує тендітну шкіру навколо очей. Це не панацея. Просто зволоження та живлення, але на достатньо довгий час.
Запах - дещо трав'яний. Хоча, можливо хтось і не відчує нічого. Але це точно не хімічний, сильно ароматичний тощо.
Далі - об'єм. Аж 30 мл. Вистачає реально надовго. Місяців 7-8 користувалась.
Упаковка - то окрема любов (взагалі , саме упаковка і спричинила появу фото, а я ще на той момент в клубі не була)))) це помповий флакон з вакуумною насадкою-пакетом. Я розібрала цей флакон, тому що думала "в середині щось залишилось на стінках, треба якось перелити у іншу баночку, щоб використати до кінця". Розкрутила - а там, як і в Apivita, - немає що переживати. Все використано до останньої краплі!
Коментарі (0)