PIEL Post-epil Spray: любов з першого пшику
Жалкую про одне - що не знала про цей спрей раніше 💨
Ох, як же мені набридла постійна боротьба з роздратуванням після депіляціі на ногах. Ну, в інших місцях теж, але найбільше мене напружують ноги, бо шкіра настільки чутлива, що навіть ніжне гоління викликає дискомфортне відчуття лущення та запалення у вигляді прищів, які зазвичай зʼявляються майже одразу після процедури.
Колись прочитала в одному відомому журналі статтю лікаря-дерматолога про те, що не можна користуватися після депіляціі звичними нам лосьйонами для тіла, бо шкіра перестає «дихати», як наслідок - закупорка волосяних фолікул, розмножуються бактерії, виникає роздратування. І так по колу.
Задумалася, дивлячись на свої ноги, які одвічно хотілося сховати. Дійсно, більшість лосьйонів містять спиртову основу і купу парабенів. Тому, психонувши, ні на що не сподіваючись, замовила на знижках спрей роками перевіреного мною професійного бренду Piel Cosmetics - Post-epil Spray.
Розкішні складові 🫶
Завдяки вмісту гіалуронової кислоти, спрей відновлює рівень вологи в тканинах, повертає шкірі шовковистість та гладкість. А наносрібло має антибактеріальні властивості та захищає від патогенної мікрофлори, яка може спровокувати запалення після травматичних процедур з використанням засобу для епіляції. Ці обіцянки виробника мене, звісно, підкупили.
Склад: Aqua, Colloidal Silver, Hyaluronic Acid, DMDM-hHydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Не містить барвників, парабенів та консервантів! ☝️
Переваги Post-epil Spray
Формат засобу у вигляді спрею зі зручним розпилювачем - це не тільки зручно, а й набагато економніше у використанні, ніж звичні кремоподібні текстури. Задумайтеся, скільки ви витрачаєте лосьйону на одні ноги? Я щедро поливаюся спреєм вже місяць і він ніби стоїть на місці. Витрата максимально мінімальна.
Спрей розподіляється по шкірі миттєво, не липне, не залишає плівки, вбирається одразу ж. Головне - після використання шкіра гладка, немає жодних ознак подразнення. Можливо навіть волоски стали повільніше рости, але це суто моє бачення, не факт, що це самонавіювання.
Перше враження від використання
Ввечері зробила епіляцію, напшикала Post-epil Spray.
Зранку, поглянувши на місця нанесення, довго не могла повірити у чудо - ніякого почервоніння і оцих бридких прищиків у вигляді подразнення! Блим-блим! 👀 Не повірила своїм очам. Нарешті обійшлося без танців з бубнами, бо роками шукала щось подібне. Коли вже навіть перестала сподіватися, засіб за якихось 10$ виявлявився моїм рятівником!
Чи рекомендую спрей після депіляці Post-epil Spray?
Звісно! Якщо для вас депіляція травматична процедура, яка супроводжується подразненням - спробуйте цей спрей.
Впевнена, у вас, як і в мене, буде з ним любов надовго! 🫶
Коментарі (0)