PILIRINA 💛💙

PIEL Post-epil Spray: любов з першого пшику

Ох, як же мені набридла постійна боротьба з роздратуванням після депіляціі на ногах. Ну, в інших місцях теж, але найбільше мене напружують ноги, бо шкіра настільки чутлива, що навіть ніжне гоління викликає дискомфортне відчуття лущення та запалення у вигляді прищів, які зазвичай зʼявляються майже одразу після процедури.

Колись прочитала в одному відомому журналі статтю лікаря-дерматолога про те, що не можна користуватися після депіляціі звичними нам лосьйонами для тіла, бо шкіра перестає «дихати», як наслідок - закупорка волосяних фолікул, розмножуються бактерії, виникає роздратування. І так по колу.

Задумалася, дивлячись на свої ноги, які одвічно хотілося сховати. Дійсно, більшість лосьйонів містять спиртову основу і купу парабенів. Тому, психонувши, ні на що не сподіваючись, замовила на знижках спрей роками перевіреного мною професійного бренду Piel Cosmetics - Post-epil Spray.

Завдяки вмісту гіалуронової кислоти, спрей відновлює рівень вологи в тканинах, повертає шкірі шовковистість та гладкість. А наносрібло має антибактеріальні властивості та захищає від патогенної мікрофлори, яка може спровокувати запалення після травматичних процедур з використанням засобу для епіляції. Ці обіцянки виробника мене, звісно, підкупили.

Склад: Aqua, Colloidal Silver, Hyaluronic Acid, DMDM-hHydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Не містить барвників, парабенів та консервантів! ☝️

Формат засобу у вигляді спрею зі зручним розпилювачем - це не тільки зручно, а й набагато економніше у використанні, ніж звичні кремоподібні текстури. Задумайтеся, скільки ви витрачаєте лосьйону на одні ноги? Я щедро поливаюся спреєм вже місяць і він ніби стоїть на місці. Витрата максимально мінімальна.

Спрей розподіляється по шкірі миттєво, не липне, не залишає плівки, вбирається одразу ж. Головне - після використання шкіра гладка, немає жодних ознак подразнення. Можливо навіть волоски стали повільніше рости, але це суто моє бачення, не факт, що це самонавіювання.

Ввечері зробила епіляцію, напшикала Post-epil Spray.

Зранку, поглянувши на місця нанесення, довго не могла повірити у чудо - ніякого почервоніння і оцих бридких прищиків у вигляді подразнення! Блим-блим! 👀 Не повірила своїм очам. Нарешті обійшлося без танців з бубнами, бо роками шукала щось подібне. Коли вже навіть перестала сподіватися, засіб за якихось 10$ виявлявився моїм рятівником!

Звісно! Якщо для вас депіляція травматична процедура, яка супроводжується подразненням - спробуйте цей спрей.

Впевнена, у вас, як і в мене, буде з ним любов надовго! 🫶