𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за можливість тестування такого чудового боксу від Clinique.

Продукти для мене нові, тому було дуже цікаво з ними познайомитися.

#testmakeupclub

Інтенсивний зволожувальний гель тривалої дії, 100 годин зволоження

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator

Я давно хотіла спробувати цей гель, читала на нього багато гарних відгуків і неочікувано випала така змога.

Пакування засобу дуже красиве. Гель знаходиться в картонній коробці на якій можна знайти всю необхідну інформацію. Доречі , упаковка екологічна. Банка з товстого скла, стане прикрасою дамського столика.

Об'єм: 50 мл.

У складі містить алое і гіалуронову кислоту

Гель має ніжний персиковий відтінок, він напівпрозорий, в міру густий, вираженого аромату я не відчуваю. Текстура його дуже приємна і легка. Завдяки своїй консистенції гель жваво розподіляється і швидко вбирається.

В процесі нанесення і після відчуття комфортні. Засіб ефективно зволожує шкіру, пом'якшує, надає гладкості. Обличчя після нього виглядає помірно матовим, блиску немає.

У мене комбінований тип і такий фініш я обожнюю, бо шкіра і так схильна до жирності і поступово на протязі дня лоск потроху з'являється, тож чим довше його нема - тим для мене краще. А засіб сам по собі не провокує швидшу його появу, чим особливо мене порадував. Вироблення себуму, я б навіть сказала, що якось регулюється. Можливо це за рахунок глибокого зволоження і подальшого балансування шкірних механізмів.

Гель не залишає після себе липкості, або плівки, щоб якось тяжко лежав. Шкіра з ним дихає, парникового ефекту нема.

Це ідеальний варіант в якості бази під макіяж. Тональні основи лягають поверх бездоганно, не конфліктують і не скочуються.

Доглядові властивості мені сподобалися, шкіра виглядає з ним гарно, гель насичує епідерміс вологою, не обтяжує, тактильно - теж все супер (гладкість, пружність і м'якість). Мені підійшов ідеально, негативної реакції не викликав.

Користуюсь ним зранку і ввечері, враження від цього гелю у мене ну дуже гарні, формула і ефект приємно вразили.

Туш для вій Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara

Це моя перша туш від Clinique. Одразу, що привертає увагу - це оформлення. Туш упакована в коробок.

Дизайн флакону шикарний. Зелений металік з глянцевим покриттям виглядає розкішно і заворожує своїм кольором.

Об'єм: 10 мл

Колір: Intense black

В складі містить ефірні олії кокосу, аргани і моринги.

Щіточка з ворсу, конусоподібної форми, більш об'ємна від основи і звужена ближче до кінчика. Ворс приємний, не колючий, розташований достатньо густо, у послідовні ряди.

Не дивлячись на те, що я надаю перевагу силіконовим, на моє здивування повернення до натуральних пройшло вдало. Щіточка для мене видалася зручною.

Туш має звичну, як для такого засобу, віддушку. Колір насичений чорний.

Формула мені сподобалася. Туш з першого використання має ідеальну для мене консистенцію, вона не густа і не занадто рідка. Текстура кремова.

Обмежувач не дає набиратися на щіточку зайвій кількості туші.

Особливістю Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara являються мікроволокна, які можна помітити на щітці. На вигляд вони наче війки, колір чорний.

У мене колись давно вже була туш з мікрофібровими волокнами і надалі я старалася уникати подібних, бо ці ворсинки нерідко мені кололи око, якщо фіксувалися у направленні до слизової. Та і маючи свої непогані вії, я не бачу від них сенсу, або правильніше сказати - не маю потреби у їх допомозі для створення бажаного об'єму, бо я його досягну і без них. Але кожному своє.

Що стосується Clinique, то поки що нюансів з цими волокнами не було. Фарбуючи вії, просто дивлюсь, щоб ці мікроволокна не спостерігалися біля лінії росту вій і все.

Як вже писала, щіточка для мене зручна, вона акуратно промальовує кожну вію від самих коренів, лягає рівномірним шаром, застигає відносно швидко. Звуженим кінчиком гарно фарбувати у куточках ока. Туш гарно подовжує і надає об'єм, склеювання мінімальне, щіточка в принципі ретельно розділяє. Нижні війки теж акуратно профарбовує. Можливі поодинокі комочки при нанесенні у два шари, але їх видно тільки зблизька (а точніше на макро фото, в житті вони не помітні), так вони не виділяються. Туш комфортно відчувається, ефект на віях мені подобається, але він для мене звичний. Більшість моїх фавориток створюють приблизно схожий.

Також вагомим плюсом є те, що туш не відбивається на повіках, не осипається, має чудову стійкість. Вії тримають задану форму на протязі усього дня. Міцелярною водою змивається без проблем.

Не менш важливим моментом є те, що туш клінічно протестована і гіпоалергенна. Вона буде особливо актуальною для чутливих очей і для тих, хто носить лінзи, бо абсолютно комфортна і не подразнює слизову. В цьому плані - супер.

Обидва засоби склали на мене приємні враження, ідеально підійшли і сподобалися по всім характеристикам.