Нове міні замовлення з MAKEUP
Недільний ранок почався з приємностей, а саме отримання нової посилочки з мейкапу💞 В замовленні я отримала продукти, якими ще не користувалась.
Тому, які ж саме продукти я обрала протестувати:
- Tocobo AHA BHA Lemon Toner (тонер) взяла спробувати в об'ємі 2 мл. Обожнюю корейську косметику за її дієвість, але з цим брендом ще не знайома. Загалом шкіра в мене не проблемна, але не вистачає додаткового засобу для очищення та легкого пілінгу.
- Відновлюючий комплекс для волосся з шовком CHI Silk Infusion (міні) цей бренд для мене теж не знайомий, чула багато хороших відгуків про цей засіб для волосся. Люблю догляд за волоссям і завжди шукаю дієві засоби не за всі гроші світу😅
- Пудра для обличчя очищаюча Lunnitsa Pudrа в першу чергу це дуже естетичне пакування цього бренду💞 Читала, що дівчата використовують цю пудру як ензимний пілінг. Цікаво спробувати та познайомитись з цим брендом ближче.
- Гіалуронова сироватка тонізувальна Lapush Coffeine Serum, обрала легку сироватку на ранок, без особливих діючих активів, люблю з ранку наносити саме такі сироватки. Досить не поганий склад і звичайно ж хочется спробувати ще один з брендів української косметику 🇺🇦
- Також дякую MAKEUP за пробник крему бренду SKINBAR Hyaluronic Acid & Avocado Oil Eye цей бренд для мене теж не знайомий, тому цей подарунок є дуже приємним сюрпризом🥰
Дівчата, буле дуже круто побачити ваші відгуки на ці продукти і порівняти зі своїми відчуттями, тому дуже чекаю на вас🥰
Коментарі (0)