Vik_Sem

The Ordinary - Caffeine Solution 5% + EGCG

Сироватка під очі з кофеїном і зеленим чаєм

З цим брендом я познайомилась, як раз коли він набирав свою популярність і досі люблю деякі продукти, і саме ця сироватка попала мені в сердце.❤️

Особливих проблем зі шкірою навколо очей і набряків я не маю, але досить часто помічаю темні кола, тому намагаюсь приділяти цій зоні на обличчі особливу увагу.

🌱Особливості сироватки:

✨️сироватка на водній основі;

✨️містить високу концентрацію кофеїну, який стимулює мікроциркуляцію в шкірі сприяючи зменшенню набряків і освітленню темних кіл;

✨️містить EGCG, тобто галлат епігаллокатехіну, отриманий із листя зеленого чаю, що має потужний антиоксидантний (який набагато сильніший за вітамін С), зміцнювальний та антивіковий ефект.

✨️Рівень рН сироватки варіюється між 4,5 і 5,0.

☕️кофеїн - стимулює мікроциркуляцію, звужує судини, знімає набряки й освітлює темні кола під очима,

🌱EGCG - з'єднання з групи флавоноїдів з антиоксидантними, зміцнювальними й антивіковими властивостями,

💎гіалуронова кислота - високомолекулярна гіалуронова кислота, запобігає втраті води з епідермісу, зволожує,

💮молочна кислота - альфа-гідроксикислота, має потужну зволожувальну дію.кофеїн - стимулює мікроциркуляцію, звужує судини, знімає набряки й освітлює темні кола під очима.

Об’єм: 30 ml

Термін придатності:12 місяців після відкриття.

Країна походження:Канада.

Країна виробництва: Канада, Італія.

🎀Великі набряки не прибере, з невеликими засіб справляється.

🎀Тон шкіри став більш вирівняний, я використовую зранку та ввечері, синців під очима майже не видно, але ми всі розумієм в який час живемо, що зараз від них позбавитись нереально.

🎀 Тому я вважаю, що засіб дієвий. Але треба зауважити, що є липкість деякий час, якщо одразу наносити макіяж, може лягти нерівномврно.

🎀Масляна текстура, але приємна на дотик.

🎀Потрібно закривати сироватку кремом, можливе відчуття стягнення.

☕️Мої висновки під час використання продукту:
Так як відгукина цю сироватку були 50 на 50, я не знала чи підійде вона мені. Але вирішила купити і не пожалкувала. У мене були засоби під очі і значно дорожчі і з натуральним складом, але цей перевершив їх. Звісно, не слід чекати миттєвого результату та кардинальних змін, коли проблеми досить суттєві.

04 серпня, 2024
Vik_Sem
04 серпня, 2024