J I N N Y

#donotdothat

#donotdothat

Мої помилки підліткового віку:

Перше це протирання лиця календулою! У мене був жирний тип шкіри обличчя, я вважала, що якщо буду сушити її - то допоможе, але, на жаль, тільки гірше робила. Те саме і про саліцилову кислоту у складі всіх засобів.

Потім скрабування лиця засобами із дуже твердими і жорсткими частинками.

Також топ це - чорна маска своїми руками! Активований вуголь+желатин+молоко і в микрохвильовку - убийна суміш під назвою "воняє і не допомагає".

Потім пішла до дерматолога, але не простого! А в поліклініку! Мені порадили засіб (назви не пам'ятаю) але вартував він на наші гроші зараз 2к грн, але мені порадити у її подруги десь поїхати і придбати протермінований, бо він ще має 3 місяць бути норм (це жесть звісно). Купила я звісно нормальний в аптеці і від акне він мені класно допоміг, але тільки коли я ним користувалась, потім почали з'являтись білі прищики (не гнійники, а щось інше) , дерматолог порадила продлити курс, але в інеті я почитала, що це категорично заборонено, бо засіб викликає залежність у шкіри і потім буде набагато гірше, чим до нього.

Про кучі неподрібних засобів і масок я просто промовчу.

Ось такі факапи життя.

Але я все таки зробила висновок тоді, що варто придбати щось адекватне . В додані додаю, що дійсно мене врятувало. Використовувала не одночасно, але почала використовувати по трохи ці засоби і вони мені зайшли. Знаю, що їх не варто було до 20 років використовувати, але вже як є, навіть не шкодую.