#Howmuchispendonfacecare

#Howmuchispendonfacecare

Привіт усім! І сьогодні в нас надзвичайно святковий день, адже всій день народження святкує окраса нашого клубу - розкішна Vikulyk! Віко, красуне, нехай здійснюються всі твої плани, нехай поруч із тобою завжди буде добро і тепло, нехай усе складається якнайкраще у твоїй сім'ї ❤️

Ну, а тепер ділюся найсокровеннішим. Оххх, цим важко ділитися. Це - як вийти на трибуну і розповісти всю правду про себе у клубі анонімних алкоголіків. Перші кілька "сеансів" я просто сиділа і слухала (тобто читала) ваші історії. А тепер наважилася поділитися своєю.

Отже, десь місяць тому у мене стався дуже ганебний зрив. І я купила собі ретиналь від Allies of Skin. Який коштує 4800. Я не знаю, чим я думала. Все було, як у тумані… Тому рахувати вартість усього мого догляду тепер страшно. Але нехай. Уперед!

Вмивання

У мене гідрофільна олія і гель Medik8. Олія коштувала 1185 грн (зараз дивлюсь на актуальну ціну, і щось ауч), а гель - 800 грн. Олійки мені вистачає на 3 місяці, гелю - на півроку. Отже, на місяць 400 грн + 130 грн = 530 грн.

Активи

Моя ганьба - Allies of Skin retinal & peptides overnight cream 4800 грн. Планую розтягнути на 4 місяці. Отже, 1200 грн на місяць.
Ще одна моя ганьба (але з інших причин, бо я не знала, хто перекупив цей бренд) - Paula's Choice Clinical discoloration repair serum. Коштувала 1600 грн. Тепер уже повторювати точно не буду. Вистачає на 3 місяці. Отже, 530 грн/місяць.
The Ordinary Multi peptide + HA - коштувала 740 грн (що відбувається з цими цінами?!). Вистачає десь на два місяці. Отже, 370 грн/місяць.
Порошок ніацинаміду The Ordinary. Коштував 370 грн. Вистачає місяців так на вісім-десять. Отже, 40 грн/місяць.

Зволоження, захист

Сироватка The Ordinary Marine Hyaluronics - 375 грн. Вистачає мені на місяць. Тому сума та сама.
Скваланова олійка Biossance. Дісталася мені у подарунок від магазину. Користуюся вже півроку, і там іще третина баночки. Тому от візьму і не врахую її вартість.
Крем Upcircle. Насправді за рахунок накопичених бонусів в одному магазі дістався мені за 250 грн. Вистачає на півроку. Отже, 40 грн/місяць.
Сонцезахисний крем Nuori. Тут знову починається ауч. Коштує 1500 грн, вистачає на півтора місяця. Отже, 1000 грн/місяць.

Порахуємо?

Загалом вийшло 11 620 грн.
Тепер із розрахунку на місяць: 4085 грн.
Якщо перша сума мене навіть не те, щоби прям шокувала, бо це ж купувалося не за раз і навіть не за місяць, то от друга засмутила. Бо ще влітку я прикидала, що змогла скоротити свої місячні витрати на косметику до 1600 (здається) гривень. А тут такий стрибок. Це все Allies of Skin. Тому-то я й боялася рахувати.

Якщо скажу, що не купую декоративку, одяг і парфуми, то ця сума стане хоч трошки виправданою, правда ж? Правда ж???

Дякую всім, хто прочитав! І гайда вітати нашу розкішну красуню Віку! 🤗


#Howmuchispendonfacecare