Annet🦄

#beautyplan2024

#beautyplan2024

🦄Привіт, Beauty спільното Makeup Club!

Оце тільки вчора міркувала над тим, як би я хотіла створити колаж бажаних косметичних засобів на цей рік, аби мені легше візуалізувалося і зароблялося на це щастя.... Аж раптом Makeup запускає оць такий корисний і цікавий челендж. Думаю із взаємною підтримкою ми всі станемо цього року красивіші та здоровіші, а Makeup нам у цьому допоможе.

Як і всі дівчата, я просто обожнюю списки і планування тому одразу помчала створювати цей допис для челенджу про свої

12 пунктів для втілення у 2024 році✨

🧘‍♀️Йога: Сподіваюся, що щоденна практика йоги не лише додасть мені енергії, а й поліпшить гнучкість та витривалість, створить гармонію між тілом та розумом (як же мені це потрібно зараз).

2️⃣Масаж шкіри голови: Регулярний масаж шкіри голови сприятиме кращому кровообігу, зміцненню волосся та просто релаксації (а це, погодьтеся, ніколи не буде зайвим). Для цього мені треба буде оновити свою колекцію Щіток для волосся від Tangle Teezer.

3️⃣Масаж гуаша: Ну раз уже почали з масажів, то треба нарешті придбати якісні кварцові гуаша, наприклад ось таку лапку від Lunnitsa із рожевого кварцу і регулярно робити масаж, адже дівчата кажуть, що це допомагає підтягти та розслабити обличчя, забезпечуючи природний ефект ліфтингу (хм, перевіримо🧐).

4️⃣Регулярне використання пептидної сироватки: тут все просто - моїй шкірі потрибні пептиди, бо потреба зменшенні зморшок та підтриманні природного колагену шкіри дуже актуальна. Скоріше за все спробую сироватку мультипептидну сироватка Multi-Peptide + HA Serumу від The Ordinary.

5️⃣Використання ензимної пудри: Дуже хочу ввести гіпоалергенну ензимну пудру для вмивання від Elizavecca у регулярну рутину і сподіваюся, що якісна ексфоліація допоможе моїй шкірі засяяти по-новому.

6️⃣Використання пілінг-скатки з фруктовими кислотами: Обіцяю раз на тиждень м'яко видаляти мертві клітини кислотною пілінг-скаткою, бо так одночасно працюватимуть і механічний, і хімічний спосіб очищення. Тут я залишуся вірною своїй перевіреній робочій конячці - м'якому пілінг-скатці для очищення шкіри від мертвих клітин Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel від The Saem. Не хочу пробувати нічого іншого аби не розчаровуватися.

7️⃣Демакіяж гідрофільними бальзамами: Я вже переконалася у зручності цього методу, тому 2024 рік для мене стане роком демакіяжу без розтягування шкіри навколо очей ватними спонжами змоченими міцеляркою. Відтепер кращого за танучий бальзам для зняття макіяжу Clean it Zero від Banila Co для мене просто не існує.

8️⃣Вмивання м'якими пінками із низьким PH: Зранку і ввечері я планую вмиватися тільки спеціальними пінками із низьким рівнем кислотності для збереження здорового мікробіому моєї шкіри, такими як Pyunkang Yul Pore Deep Cleansing Foam.

9️⃣Спробувати антивіковий вечірній крем: оцей пункт це суто про балувати себе - я планую придбати якийсь непристойно дорогий антивіковий крем на вечір, наприклад Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme. Не шукайте тут логіку, це виключно про насолоду.

🔟Засоби для волосся без подразнень: Планую відшукати за допомогою спільноти Beauty Club ті шампуні і бальзами, які не викликатимуть загострення дерматиту шкіри голови - це буде наша спільна перемога. Дівчата, які стикнулися із такою ж проблемою порекомендували мені кілька дієвих засобів і один з них це Anti-Frizz Hair Shampoo Hydrating від Insight.

➰Спробувати м'які бігуді: Дуже хочу придбати і навчитися вкладати волосся за допомогою цього модного аксесуару від Nuvi. Чогось вірю, що це допоможе надати красивої форми моїм кучерям.

🪥Ультразвукова щітка і здорові зуби: Давно вже хочу, але в цьому році остаточно вирішила придбати ультразвукову зубну щітку, бо кращого способу боротьби із зубним каменем стоматолог не знає (ну або ходити до нього кожні півроку на професійні чистки - погодьтеся, варіант не з дешевих😜).

Так, красуні, передаю естафетну паличку далі! 🪄Діліться своїми б'юті-планами.