Anna Pokas

Тест-драйв тушей Eveline

Тест-драйв тушей Eveline

Ці туші моє кохання вже протягом кількох років. Я не можу навіть згадати коли саме я їх почала купувати, але думаю, що це було дуже давно.

Мене дуже тішить, що Eveline ніколи не зупиняються і постійно вигадують ще більш дівочніше))) пакування, хоча після золотої я думала, що вже немає куди краще.

Але оця нова лінійка в кольорових тюбіках - це щось нереально круте і красиве. І тут мова навіть не про вії, а просто естетична складова того, як це виглядає у вашій косметичці, стаканчику, корзиночці - я у захваті.

Отже далі наводжу вам кілька фоток у різні дні (гортайте), а ви вже кажіть, де крутіший результат, бо як на мене вони всі класні, але лавандова так вдало підкручує вії... що мабуть буду її повторювати.

Даю також фотку як вони виглядають всередині, бо у всіх різні форми щіточок (спільне те, що вони силіконові).

Тест-драйв тушей Eveline
Тест-драйв тушей Eveline
Тест-драйв тушей Eveline
Тест-драйв тушей Eveline

Але для об'єктивності мушу сказати, що не завжди мені щастило, бо одного разу я повелася на знижечки і хапнула тущ у жовтому флакончику і то був мій епік фейл - там чогось настільки незручна щіточка - я разів зо п'ять потрапляла нею собі в око, коли фарбувалася. Одного разу терпець увірвався і вона полетіла у смітник. Але з тих пір, я більше не роблю спонтанних покупок тушей, бо пам'таю як це було боляче.

😘 Отже обирайте свою улюбленицю на фоточках або розкажіть, яка з них у вас є/була/буде?