Annet🦄

Резинка із натурального шовку

Резинка із натурального шовку

Ось нагадала мені Дар'я про резиночки для волосся... Тож тримайтеся - моя печальна сторі для вас.

Вирішила себе побалувати якісною резиночкою, бо улюблена маленька сіра резиночка остання із набору Invisibobble Sprunchie Slim Bella Chrome поїхала доживать своє життя на волоссі моєї вже "не подруги" - тут справа не в резиночці, але бекграунд у історії вже такий і ніц не зробиш.

Так ось... почала шукати заміну на "тут і зараз", бо не можу я жить це життя не зібравши волосся докупи зранку. Попередній варіант Invisibobble мені дуже подобався і набір резиночок був мегавдалий і я б залюбки його повторила, але це слід було замовляти зі складу ЄС, а то трохи довго і треба було ще чогось набирати на додачу (оце багато платить за доставку не дуже люблю), а в мене не було чи то настрою, чи то грошей... Або обох складників щастя.

Одним словом я зупинилася на ось такому варіанті від MakeUp, який нікому не раджу і ось чому.

Це гладенький матеріал, проте йому до натурального шовку як мені до Мадонни. Резиночки від Invisibobble справді набагато більше схожі за тактильними відчуттями на шовк. По-друге, резиночка ну капець яка туга. Я вже тиждень її юзаю і дуже сподівалася, що вона послабить "хватку", але ні😢 На два рази закручую і дуже туго виходить - я, як у анекдоті, цілий день посміхаюся😂.

Заради справедливості відзначу, що колір резиночки неймовірний ❤️ - карамельний - і він є реальним плюсом цієї покупки - я підбирала щось подібне до кольору свого волосся і вона реально пасує.

Ось такі справи!

Зізнавайтеся, чи купляли ви ці резиночки? Чи планували? Що тепер думаєте про них?