MariiBilous

Рисова пудра від

Рисова пудра від

Зовнішній вигляд та упаковка

Тестер прийшов у середньостатистичній, але симпатичній упаковці. Об'єм, як для тестера, але цього вистачило, щоб скласти перше враження. Проте не зовсім зрозуміло, чим вона відрізняється від повноформатної версії.

Рисова пудра від

Пудра дуже дрібного помелу, легко наноситься на обличчя і дійсно робить шкіру матовою. Я власниця комбінованої шкіри, і ця пудра гарно справляється з моєю Т-зоною. Вона не забиває пори і не підкреслює сухі ділянки, що для мене дуже важливо.

Фініш у цієї пудри прозорий, але спочатку виглядає білою, їй потрібно декілька хвилин для стабілізації. Що мені сподобалося – вона не виглядає як маска. Протягом дня тримається добре, хоча через кілька годин Т-зона все-таки потрібно припудрити

Тут для мене був невеликий "дзвіночок" – у складі є тальк. Це не критично, але з огляду на те, що на ринку зараз є багато пудр без цього компоненту, я б радила звернути увагу на аналоги, якщо ви шукаєте щось більш натуральне. В загальному, пудра не викликала подразнень або дискомфорту, що, звісно, великий плюс.

Як перша пудра, Paese справила на мене гарне враження. Вона робить те, що заявляє виробник: матує, вирівнює тон і залишається непомітною на обличчі. Але якщо ви вже маєте досвід користування іншими пудрами, можливо, захочете спробувати щось більш безпечне за складом. Однак, для тих, хто тільки починає знайомство з пудрами, це хороший варіант!