Barbers: коли чоловік не Оушен, але у нього є ще один друг!
Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що чоловіки не люблять користуватися доглядовими засобами: або вони соромляться про це сказати, або ж заявляють відкрито.
Доглядаючі засоби потрібні не тільки жінкам, але й чоловікам. Чесно кажучи, мені набридло, що чоловік періодично тягає з моєї баночки крем і я вирішила підкинути до його косметички нового друга по імені Barbers. Чудовий продукт. По-перше, має зручний легкий флакон із дозатором. По-друге, приємна консистенція з активами у складовій.
Цей крем для інтенсивного зволоження допоможе задовольнити усі щоденні потреби чоловічої шкіри обличчя, покращуючи її тон та мікрорельєф. Формула засобу збагачена натуральними компонентами, які відновлюють природний баланс епідермісу та зміцнюють захисний бар'єр шкіри.
Комбуча, сквалан та центела азіатська у складі крему пом’якшують шкіру, перешкоджають втраті вологи, знижують почервоніння, подразнення і підвищену чутливість. Алантоїн, бісаболол і пантенол додатково захищають епідерміс від агресивного впливу зовнішніх факторів. Крем має легку текстуру, яка глибоко живить, усуває сухість та лущення та свіжий трав'яний аромат з цитрусово-мускусними нотками. Підходить, до речі, для всіх типів шкіри.
Відмінне рішення на літо: дає відчуття свіжості, вологи, розгладжує зморшки та вирівнює пори. Знімає почервоніння та чутливість. Якщо зробити масаж при нанесенні (банально поплескати себе по щоках) ефект посилиться.
Barbers Facial Moisture Cream зайде тим, кому потрібне зволоження, але при цьому не потрібен святковий блиск. Він трохи матує, при цьому пристойно зволожує. Супер-сила – знімати дискомфорт, прибирати запалення та попереджати старіння. Можна наносити після гоління.
Моєму чоловіку подобається. А якими men’s засобами користується ваша половинка?
Коментарі (0)