Пілінг пади з кислотами, що кращі ніж корейські пілінг диски
Lunnitsa Aha Peel Pads
Я обожнюю смарт догляд, а особливо пади. Мала і корейські, і взагалі всім відомі легендарні stridex з саліцилкою. Реально пади - знімають сип, нормалізовують стан шкіри, заживлюють шкіру. І вони реально дієві! Тисни дізнатись більше! Тобто я апріорі обожнюю цей тип догляду.
Пілінг-диски з AHA-кислотами є ідеальним засобом для м’якого домашнього догляду за шкірою.
Вони допомагають відлущувати ороговілі клітини, звужують пори і стимулюють швидку регенерацію шкіри. Завдяки своїм властивостям, ці диски покращують загальний стан шкіри, зволожують, підвищують рівень колагену та сприяють вирівнюванню тону шкіри, включаючи зменшення пігментації.
Використовувати диски можна як частину регулярного догляду, особливо для жирної та проблемної шкіри, або точково для вирішення специфічних проблем у власників чутливої чи сухої шкіри. Активні компоненти, такі як молочна, лимонна, яблучна та гліколева кислоти, діють м’яко, але ефективно, забезпечуючи глибоке очищення, зволоження та покращення текстури шкіри.
Основні переваги продукту:
- делікатне відлущування та пілінг-ефект;
- звуження пор і регулювання виділення себуму;
- зменшення пігментації та освітлення плям;
- стимуляція утворення колагену;
- вирівнювання тону та рельєфу шкіри.
Доречі (тут не смійтесь) - ці приємні на обличчі на смак. Ну от до прикладу stridex - гірчать! Розумію, що це не важливо, ну але раптом вас хто поцілує ;)))
Як користуватися?
Спосіб застосування передбачає протирання Т-зони обличчя рельєфною стороною подушечки, а потім – м'якою стороною обробку всього обличчя, уникаючи зон очей і губ. Диски можна використовувати 2 рази на день для жирної шкіри і 1 раз на день або раз на два дні для чутливої та нормальної шкіри.
Важливо провести тест на чутливість перед використанням, щоб уникнути можливих подразнень. Але, легеньке пощипування не є протипоказанням, а швидше доказом нормальної роботи падів.
Я вражена!
Бо для мене відкриття взагалі знайти пади українського виробництва! Та ще й якісного! Уявіть - не Корея!!! Не Сша! - наші - рідні!!! В пакуванні - аж 50 падів! Вони велетенські і одного вистачає на 1 повну процедуру! вони щедро пропитані рідиною!
Я використовую пади раз в декілька днів і щоденно перед та під час місячних! Тоді завжди лице менше обсипане!
І ще, падами я навіть протираю зону декольте та спину за потреби.
Коментарі (0)