Фіксуючий гель для брів
Joko Blend Lamination Brow Fix Keratin Gel
Здавалось би, на ринку вибір засобів для фіксації брів величезний, а обрати саме свій важко. Якщо ви і досі в пошуку раджу звернути увагу на гель від Joko Blend. Мої запити він закриває. Що важливо для мене:
✔️фіксація
✔️без ефекту нальоту
✔️природній ефект
✔️доступна ціна
А з даним гелем я отримую ще й додаткові плюшки:
✔️приємний аромат
✔️красивий дизайн
✔️кератин у складі
Далі я докладніше розповім про свої враження. А розпочну з оформлення пакування.
Гель оформлений дуже красиво! Ніжні рожеві відтінки ідентичні і в коробці, і в самому флаконі. Коробка картонна, на ній є вся потрібна інформація. Сам гель у пластиковій матовій тубі, дуже приємно відчувається у руках. Має мінімалістичні стильні написи. Мені подобається, що туба не прозора, адже я завжди фіксую вже профарбовані олівцем брови і він швидко мутніє та втрачає привабливий вигляд.
Щіточка досить велика але у використанні зручна👌
Розпаковка
У відео можете роздивитись краще всі деталі😊
Детальніше про гель
Туба невеликого розміру, зручний формат для косметички.
Щіточка спіральної форми, добре прочісує волоски. Зручно, що звужується на кінчику. Сам гель прозорий та має дуже приємний аромат парфумів.
Особливості використання
Перші рази використання я просто прочісувала брови, вкладаючи їх, як мені потрібно, таким чином створювалась потрібна мені форма але фіксація була середня, під кінець для волоски опускались вниз.
Потім, я змінила тактику нанесення😊 помітила, що коли дістаєш щіточку з тубі на кінчику залишається крапля гелю. Ним я проходжусь від кінчика бро ви до її середини, встановлюючи щіточку майже перпендикулярно до шкіри.
А потім прочесую брови, як завжди і вкладаю бажану форму.
Таким чином на початку брови красивий природній ефект, а на кінчику більше гелю і там волоски фіксуються сильно. Це нанесення фіксує брову на цілий день.
До/після
У мене дивні брови, деякі волоски жорсткіші, деякі тонші і вони по різному піддаються укладці. Кінчики брів можуть опускатись, тому я і фіксую їх там більшою кількістю гелю. Він досить швидко висихає і не залишає липкості та не робить волоски «дубовими».
Мені дуже подобається баланс фіксації та природнього вигляду. Ефекту ламінування на своїх бровах я на бачу, але результат який отримую мені дуже подобається! Я залишилась задоволена цим продуктом🫶
Коментарі (0)