MAXIMOVA🌷

Фіксуючий гель для брів

Фіксуючий гель для брів

Здавалось би, на ринку вибір засобів для фіксації брів величезний, а обрати саме свій важко. Якщо ви і досі в пошуку раджу звернути увагу на гель від Joko Blend. Мої запити він закриває. Що важливо для мене:

✔️фіксація

✔️без ефекту нальоту

✔️природній ефект

✔️доступна ціна

А з даним гелем я отримую ще й додаткові плюшки:

✔️приємний аромат

✔️красивий дизайн

✔️кератин у складі

Далі я докладніше розповім про свої враження. А розпочну з оформлення пакування.

Гель оформлений дуже красиво! Ніжні рожеві відтінки ідентичні і в коробці, і в самому флаконі. Коробка картонна, на ній є вся потрібна інформація. Сам гель у пластиковій матовій тубі, дуже приємно відчувається у руках. Має мінімалістичні стильні написи. Мені подобається, що туба не прозора, адже я завжди фіксую вже профарбовані олівцем брови і він швидко мутніє та втрачає привабливий вигляд.

Щіточка досить велика але у використанні зручна👌

Фіксуючий гель для брів
Фіксуючий гель для брів
Фіксуючий гель для брів
Фіксуючий гель для брів
Фіксуючий гель для брів

У відео можете роздивитись краще всі деталі😊

Туба невеликого розміру, зручний формат для косметички.

Щіточка спіральної форми, добре прочісує волоски. Зручно, що звужується на кінчику. Сам гель прозорий та має дуже приємний аромат парфумів.

Перші рази використання я просто прочісувала брови, вкладаючи їх, як мені потрібно, таким чином створювалась потрібна мені форма але фіксація була середня, під кінець для волоски опускались вниз.

Потім, я змінила тактику нанесення😊 помітила, що коли дістаєш щіточку з тубі на кінчику залишається крапля гелю. Ним я проходжусь від кінчика брови до її середини, встановлюючи щіточку майже перпендикулярно до шкіри.

А потім прочесую брови, як завжди і вкладаю бажану форму.

Таким чином на початку брови красивий природній ефект, а на кінчику більше гелю і там волоски фіксуються сильно. Це нанесення фіксує брову на цілий день.

У мене дивні брови, деякі волоски жорсткіші, деякі тонші і вони по різному піддаються укладці. Кінчики брів можуть опускатись, тому я і фіксую їх там більшою кількістю гелю. Він досить швидко висихає і не залишає липкості та не робить волоски «дубовими».

Мені дуже подобається баланс фіксації та природнього вигляду. Ефекту ламінування на своїх бровах я на бачу, але результат який отримую мені дуже подобається! Я залишилась задоволена цим продуктом🫶