𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Дезодоруючий засіб для ніг пролонгованої дії з фарнезолом

Дезодоруючий засіб для ніг пролонгованої дії з фарнезолом

Дезодоруючий засіб для ніг більше брала для чоловіка, але іноді користуюся і сама.

Для чого він потрібен і які має властивості?

Основними його задачами являються: запобігання появі неприємного запаху та довготривале забезпечення відчуття свіжості.

Засіб буде актуальним для тих, у кого є певні проблеми з ногами, а саме підвищене потовиділення і грибок, але також буде у нагоді, якщо потрібен надійний захист і свіжість (наприклад при тривалому перебуванні у взутті, щоб при роззуванні не було ніяких незручних моментів).

Дезодоруючий засіб для ніг пролонгованої дії з фарнезолом

Засіб містить франезол, який має антибактеріальну дію і пригнічує життєдіяльність бактерій і грибків, нейтралізує неприємний запах, регулює підвищену пітливість стоп і доглядає за шкірою (пом'якшує, знімає запалення і не тільки)

Алантоїн в складі допомогає швидкій регенерації і прискорює відновлення епідермісу, підвищуючи захисні властивості, а також зволожує.

Формат у вигляді спрея дуже зручний. Розпилювач працює справно, гарно розпилює засіб мілкодисперсним потоком.

Він представляє собою прозору рідину, яка має приємний освіжаючий аромат.

Об'єм: 100 мл.

Використовувати необхідно на чисту і суху шкіру, почекавши повного поглинання, перед тим як одягати шкарпетки, чи саме взуття. Вбирається швидко, не залишає жирності, чи плівки.

Засіб має хорошу дезодоруючу дію, аромат тримається досить довго. Зі своїми функціями спрей справляється чудово. Завдяки йому певні проблеми з ногами у чоловіка вирішуються на ура. Спрей запобігає посиленому потовиділенню і сприяє сухості ніг, знешкоджує неприємний запах, забезпечуючи тривале відчуття чистоти, свіжості і звісно комфорт.

Неодноразово користувалася цим среєм сама і також відмічу його дієвість. Після тривалого перебування у взутті, в результаті зовсім не було ніякого натяку на несвіжість, ніжки були в порядку.

Такий ефект нас дуже порадував, для чоловіка це тепер незамінний засіб.