getejra

Косметичка з необхідними дрібничками

Є перелік аксусуарів без яких я давно не уявляю свого життя: це чорна маска для сну, рушник-тюрбан з мікрофібри та повязка на голову (до речі, яку я отримала від мейкапа в подарунок на свій минулий мейкапний рік), яка рятує моє волосся від олії під час масажу обличчя. Але нещодавно я додала ще кілька: шовковий (так заявлено виробником, але я думаю що це атлас) тюрбан - обожнюю робити маски для обличчя коли він на голові, рукавичка для вмивання, бігудь з резинками (але ще не тестила).

Моє нещодавнє відкриття це силіконові масажери для голови. Хоч у мене їх і вистачає, але ще дуже хочу купитки щітку для миття голови від Lunnitsia - занадто вона мила та приваблива)

Зараз мене дуже приваблюють шовкові аксесуари, у мене вже є шовковий ліф для тренувань, шовкова наволка, шовкова маска для сну та шовкові резинки - може це й ефект плацебо, але мені здається, що я таки бачу результат від цього всього. ну і найголовніше -це все дууууже приємне та естетичне в користуванні. Також після читання дописів в клубі купила собі 2 пари напульсників для вмивання - це така мила дрібничка і нарешті я маю сухі ліхті 🤪

Шапочка для душу - черговий аксесуар більше для настрою 🤭 мені вона одразу створює атмосферу та й виконує свою головну функцію - захист волосся від води.