Набір турботи та ніжності
Враження від Shelly Hand Cream Set
Кремчики для рук актуальні завжди, тому цей набір повинен сподобатись кожному, а особливо тим, хто плекає ніжні почуття до бренду Shelly. Чому мені подобаються їхні креми? Бо беручи будь-який, я знаю що не помилюсь, зволоження та м'якість мені забезпечені. А ще мені подобається простий та зрозумілий дизайн у приємних тонах. Саме у наборі йдуть кремчики об'ємом 45ml, і це ідеальний розмір для знайомства. А ще набір сміливо можна брати у подарунок, адже такі засоби потрібні завжди, а коробка виглядає ну дуже привабливо.
Усі 3-и кремчики мають досить легку кремово-водянисту консистенцію, яка не залишає жирності, швидко поглинається, залишаючи на шкірі ніжний легкий шар, що сприяє зволоженню. Після цих кремчиків, руки наче оксамитові, і відчутно зволожена кутикула.
Навіть на фото ви можете побачити, що різниця у консистенціях не велика, а також у них білий колір. Так, кожен крем має інше призначення, та усі вони чудово зволожують шкіру рук.
А ще всередині кожен крем запаяний фольгою, тому перед використанням потрібно її зняти.
Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте
Крем для рук з малюнком милого фіолетового равлика, у нього кремовий, солодко-квітковий аромат, який залишається на руках легкою віддушкою.
Відновлення забезпечить олія ши, гліцерин, алантоїн, екстракт бамбуку.
Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії
Красива півонія на білому тюбику вказує на те, що аромат тут буде квітковим. І так, аромат тут кремово-квітковий, дуже приємний, на руках залишається віддушкою.
Зволоження забезпечить гліцерин, гідролізат колагену, гідролізат еластину
Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки
А на цьому кремчику схематично зображені молекули. Запах у нього кремово-косметичний, на руках запах майже не залишається.
Живлення забезпечить гліцерин, екстракт арніки, гідролізат кератину, гідролізат еластину.
Коментарі (0)