Зволоження та живлен ня шкіри рук з Hedonic ♡
3 в 1: маска, крем, сироватка🩵
Дівчата тільки-но уявіть: у вас є засіб котрий діє на шкіру рук як незмивна маска, крем та сироватка💫
Це «маска для рук» від сучасного українського бренду HEDONIC. Можна сказати що це інноваційна маска для рук з технологією water drop. Особливість такої технології полягає в тому, що при нанесенні засобу на шкіру, перетворюється на дрібні крапельки, що містять в собі активні компоненти. Я не перестаю захоплюватися українськими брендами, їхнім підходам та новим технологіям💫
Пакування та дизайн 🩵
Маска для захисту, глибокого зволоження та живлення шкіри рук представлена у геометричному пакуванні, яке легко розк ладається. На коробочці вирізана назва бренду, всередині засіб додатково запаковано у папір.
Пакування, у якому безпосередньо поміщено маску є дуже цікавим та оригінальним: я спочатку неспішно його роздивлялася, на коробочці одразу прикріплено аксесуар, який потрібен для витискання крему з тюби. Усе продумано до дрібниць🙌🏼
Металева тюба обʼємом 75мл виконана у ніжно мʼятному кольорі з написами білим шрифтом.
Текстура та дія🩵
Крем має дуже легку, повітряну консистенцію. Текстура дійсно водяниста, при втиранні у шкіру, надлегкий крем перетворюється у сироватку. Структура сироватки з подальшим розтиранням ніби тане на очах, утворюючи невагомий, невидимий захист шкірі рук💫
Маска моментально поглинається, насичуючи шкіру корисними елементами, а саме:
🩵екстракт зеленого чаю, який блокує утворення зморшок, поліпшує стан шкіри та посилює захист від уф-променів
🩵рідкий шовк, що має відновлюючі властивості
🩵вітамім Е, відомий загоювальними, живильними та захисними властивостями
🩵ніацинамід зменшує видимість пігментації
Аромат з квітково-травʼяним шлейфом, ненавʼязливо відчувається впродовж певного часу
Цей засіб чудово зволожує шкіру, не залишає відчуття липкості, ідеально підійде для усіх типів шкіри, особливо для сухої.
Щоразу коли я наношу цю маску, відчуття ніби мої ручки отримали процедуру відновлення як з салону: вони стають оксамитово-ніжні та неймовірно пахучі. Тому якщо бажаєте мати доглянуту, омолоджену шкіру рук за короткий термін, дуже раджу вам цей засіб від HEDONIK🩵
Коментарі (0)