MAXIMOVA🌷

Пензлик для пудри

Пензлик для пудри

Користуюсь ним вже три місяці, за цей час виконала безліч макіяжів, неодноразово мила його і дуже задоволена якістю. Тимпаче, враховуючи його приємну ціну 247 грн - це знахідка! А якщо побачите ще й по акції - беріть без роздумів!

Пропоную подивитись коротку розпаковку.

Пензлик для пудри

Мені подобається, що пензлик упакований в коробку, він там дуже надійно зафіксований, без мінімального люфту. Це дає гарантію, що він приїде в ідеальному стані без зам‘ятого ворсу. Єдине, що в комплекті немає сіточки, яка тримає форму і яку бажано одягати після миття (але для мене це не велика втрата, бо я все одно лінуюсь ті сіточки одягати)😅

Довжина від початку ворсу до кінчика: 20 см

Розміри робочої частини ворсу: 5,5×5,5

см

Матеріал: ворс синтетичний

Ручка: матовий пластик

Обойма, що з’єднує ручку і пучок: металева, схожа на алюміній

Пензлик дуже пухнастий, великий, має приплюснуту овалоподібну форму але при використанні трохи розпухначується і стає трохи круглішим. Ворс вдало набитий, не занадто плотний, дуже приємний до шкіри, мякусик. Не колеться!

Добре набирає продукт, пудра красиво лягає без плям. Можна її вшліфовувати або змітати зайвий продукти при техніці бейкінг.

Також цей пензлик ідеально підійде для бронзеру.

Ручка дуже зручна, гладенька, не вислизає з руки. Мені подобається завужений кінчик, він не займає лишній об’єм в стаканчику.

Як я вже зазначила, певнийчас він уже в мене у використанні. Зауважень до нього взагалі немає. Мені подобається, що ворс на кінчиках висвітлений до білого кольору, на ньому добре видно ступінь забруднення.

Мити пензлик легко, з ворсу добре відходить бруд. Для очищення я використовую звичайне рідке мило. Після миття ворс не жорсткішає і не лізе.

Я ним дуже задоволена! Прекрасний пухнастик! Маю майже всю колекцію пензлів бренду Pastel, переходьте в профіль, там відгуки на кожен з них😊