Lytvynenko

Спасіння для ваших ручок та ніжок

Sea of spa - Ізраїльский бренд натуральної косметики.

Ці два креми позначені як лікувальні косметичні продукти, що призначені для сухої, потрісканої й загрубілої шкіри. Але підійдуть взагаді будь-кому, хто хоче зволожену та мʼяку шкіру.

Це поживний крем для ніг, що відмінно працює з сухістю стоп, загрубілою шкірою та навіть тріщинками на пʼятах.

Виробник зазначає, що він також ефективний для профілактики варикозу та має протигрибковий ефект. Та я не знаю як це перевірити і чи може це взагалі працювати на ділі 🤷🏻‍♀️ звучить, як дива.

Пакування: пластикова туба, обʼємом 150 мл., із кришкою фліп-топ, що міцно та надійно закривається. Дизайн продукту досить простенький та бюджетний.

Аромат: різкий, прям сильний, подібний до церковного, щось схоже на ладан. Комусь цей крем може саме запахом не сподобатися, хоча мені терпимо. Я прощаю йому насичений аромат за його дію)

Консистенція та текстура: густа, щільна маса білого кольору, що з зусиллями видавлюється з туби. Дуже поживний крем, з економним розходом.

Відчуття на шкірі та ефекті: крем покриває шкіру невидимою плівкою, утворюючи ніби захисну оболонку. На стопах одразу відчувається гладкість, навіть шовковистість, мʼякість. Мікротріщинки заповнює дуже швидко, через пару використань прибере вам їх. З глибшими тріщинами та сухістю пʼят за декілька використань теж ефективно попрацює - ідеально для цього нанести перед сном, замотати плівкою та вдягти шкарпетки.

Склад: містить багато корисних інгредієнтів, таких як мінерали, включаючи магній, які можуть мати заспокійливий і регенеруючий ефект, гліцерин, кокосова олія, віск та вітамін Е, які зволожують і захищають шкіру. Проте, в ньому також є кілька потенційно небезпечних компонентів, таких як триетаноламін, феноксиетанол та парафінова олія, які можуть спричинити подразнення чутливій шкірі.

Це крем для рук, що доглядає, відновлює пошкодження, розгладжує, зволожуює та надає еластичність шкірі.

Пакування: пластикова туба, обʼємом 150 мл., із кришкою фліп-топ, що міцно та надійно закривається. Дизайн такий самий, як в кремі для 🦶- простенький та бюджетний.

Аромат: різкий, насичений, подібний до церковного, щось схоже на ладан, як і в попередньому. Але тут більше кремових віддушок наче.

Консистенція та текстура: густий крем білого кольору, що подібний до попереднього, але більш рідкий. Хоча все одно поживний, жирний, з економним розходом.

Відчуття на шкірі та ефекті: крем покриває шкіру невидимою плівкою, утворюючи ніби захисну оболонку. На ручках одразу відчувається гладкість, навіть шовковистість, мʼякість. Зволожує добре та на довго!

Склад: крем для рук містить також безліч корисних інгредієнтів, таких як сіль магнію з Мертвого моря, гліцерин, масло ши, кокосова олія, олія макадамії і вітамін Е, які зволожують, живлять і захищають шкіру рук.

Однак, він також включає кілька потенційно небезпечних компонентів, таких як триетаноламін, феноксиетанол, парафінова олія і пропіленгліколь, які можуть викликати подразнення або закупорювати пори при тривалому використанні.

Дівчата, хто страждає від сухості шкіри, спробуйте ці два потужні кремчики, вони шикарно працюють на зневоднених, сухих загрубілих та потрісканих стопах та ручках.

Тут мега насичений склад, з купою корисних елементів, включаючи сіль магнію з Мертвого моря, в описі на сайті вказаний як магнезія. Вона та інші природні компоненти прекрасно працюють задля надання шовковистості та мʼякості вашій шкірі! А синтетичні компоненти додатково утворять захисну плівочку на поверхні, аби зберігати вологу.

Текстура щільна, але чудово вбирається у шкіру, вона буде зволожена дійсно довгий час!

Мінусом може бути різкий та специфічний аромат, хоча я до нього вже звикла)

Щиро раджу спробувати, їх можна виловити тут в наявності)

06 серпня, 2024
Lytvynenko
06 серпня, 2024