MAXIMOVA🌷

Пензлик для тональних засобів

Пензлик для тональних засобів

Погодьтесь, форма пензлика дуже цікава. І взагалі, це мій перший пензлик для тону. Раніше я визнавала лише спонжі, але б’ютіголік всередині мене бажає більшого😅 Прийшлов час розширяти косметичні горизонти.

Мені подобається, що пензлик упакований в коробку, він там дуже надійно зафіксований, без мінімального люфту. Це дає гарантію, що він приїде в ідеальному стані без зам‘ятого ворсу.

Пензлик для тональних засобів

Пропоную вам до перегляду відео з короткою розпаковкою та оглядом ворсу на макролінзу.

Довжина від початку ворсу до кінчика: 17 см

Розміри робочої частини ворсу: 2,5х4,5 см

Матеріал: ворс синтетичний

Ручка: матовий пластик

Обойма, що з’єднує ручку і пучок: металева, схожа на алюміній

Пензлик досить щільно набитий але при цьому м’який і пружний. Завдяки своїй ергономічній формі добре прилягає до шкіри та тонким шаром розподіляє тон. Добре його тушує не залишаючи плям.

Думала нанесення тону пензликом буде значно довшим ніж спонжем, але я помилялась. По часу дійсно трошки довше тушувала тональний та це не зайняло багато часу. І головне, мені сподобалось таке нанесення і вийшов гарний результат.

Ось результат на фото, рівномірний тон.

Також цей пензлик можна використовувати для кремової корекції. Ним буде дуже зручно тушувати коректор чи бронзер в зоні скул👌

Користуюсь ним близько трьох місяців. Якість мене повністю влаштовує! Класний ворс, він м’який до шкіри.

Мені подобається, що ворс на кінчиках висвітлений до білого кольору, на ньому добре видно ступінь забруднення. Мила пензлик вже неодноразово, не лізе, добре промивається звичайним рідким милом.

Форма зручна, з руки не висковзує. Подобається, що ручка звужується до кінчика, через це він не займає багато місця в стакані.

Я ним залишилась задоволена, можу радити і вам.

Маю майже всю колекцію пензлів бренду Pastel, переходьте в профіль, там відгуки на кожен з них😊