☕️ Karina ☕️

SHELLY PROFESSIONAL

SHELLY PROFESSIONAL

Це мій улюблений бренд по догляду за ручками та ніжками. І коли я побачила цю новинку, то зрозуміла, що повз неї я не зможу пройти.

🩵Опис від виробника - Цукровий скраб для ніг Shelly™ з охолоджуючим ефектом забезпечує глибоке очищення, зволоження та пом'якшення шкіри стоп, дбайливо відлущуючи ороговілі клітини. Формула косметичного засобу з ментолом, олією м'яти та алантоїном тонізує і відновлює шкіру, розгладжує її мікрорельєф, а також покращує кровообіг, допомагаючи зменшити набряки та відчуття втоми в ногах. При контакті з водою скраб отримує ніжну кремову текстуру, а охолоджуючий ефект дарує ніжкам приємне відчуття свіжості та легкості.

🩵Пакування - прозора баночка з білою кришкою, яка закручується. Має захисну пломбу. На баночці зазначено всю важливу для використання інформацію. Люблю саме такий формат, бо це зручно.

🩵Об'єм - 200 г.

🩵Виробник - Україна.

🩵Колір - бірюза.

🩵Аромат - свіжий, яскраво виражений, ментоловий.

SHELLY PROFESSIONAL
SHELLY PROFESSIONAL

🩵Текстура - цукрові частинки. Він твердий, але в той же час не розсипається. Це однорідна маса. При використанні утворює кремову емульсію зі скрабуючими елементами.

🩵Спосіб використання - нанести засіб на вологу шкіру стоп масажними круговими рухами до утворення кремоподібної емульсії. Після закінчення процедури змити скраб. Рекомендується застосовувати 1-2 рази на тиждень.

🩵Інградієнти - Sucrose, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Silicon Dioxide, Parfum (Fragrance), Menthol, Allantoin, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, СІ 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

4 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

🟠Methylchloroisothiazolinone - суміш консервантів, нетоксичні антибактеріальні компоненти, які мають широкий спектр протимікробної дії щодо грам-негативних і грампозитивних бактерій грибків дріжджів. У косметиці широко використовуються як консерванти в препаратах для волосся, для душу та ванни, у засобах для догляду за шкірою. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як консервант дозволено до використання у максимально допустимій концентрації 0,0015% для суміші щодо 3:1.

🟠Methylisothiazolinone - Консервант широкого спектра дії проти бактерій менш активний проти грибів. Відповідно до Регламенту ЄС 1223\2009 та ТР ТС 009/2011 як консервант дозволено до використання у максимально допустимій концентрації 2,5%. Дозволений у США. Використовується у всіх видах піномиючої продукції, емульсіях, лосьйонах, вологих серветках.

🟠CI 19140 - барвник.

2 елементи складу не знайдено.

🟢Silicon Dioxide - скраб, регулятор в'язкості, абсорбент. Безпечний.

🟠СІ 42090 - барвник. Середній рівень безпеки.

🩵Враження - скрабом я задоволена. Він має чудовий освіжаючий ментоловий аромат. Добре очищує, відлущує шкіру на ваших ніжках, вони стають ніжними та гладкими. На рахунок ефекту охолодження - я очікувала, що він буде більш виражений. Але чим я помітила, що чим холодніше вода, тим більш помітне охолодження. Після використання на ногах залишається свіжість і відчуття бадьорості, тонізації. На літо це взагалі прекрасний варіант.

9/10