Гель для ніг з ментолом Домашній Доктор
З ним можна замерзнути в спеку
Сьогодні хочу розповісти про дуже бюджетний, але при цьому крутий гель для ніг з ментолом.
Я колись накупила їх про запас і тепер дуже задоволена, бо його стало важко знайти.
І хочу сказати, що ніщо так не охолоджує ноги і в той час не знімає втому, як цей гель.
Отже,
Гель прозорий, середньої густини. Без грудочок.
В баночці 250 мл. Розхід ближче до економного, бо він такої текстури, що його треба трошки. Баночка була запечатана фольгою.
Гель дуже приємно пахне ментолом. Якщо у вас нежить і ви вдихнете з баночки-то " проб'єте" ніс і почнете дихати.
В складі є камфора, касторова олія, ментол, мочевина, яка дуже добре зволожує шкіру.
Холодить гельчик дуже сильно, я часто навіть мерзну з ним. Незамінний на літню спеку.
Але найголовніше: він прекрасно знімає втому, напругу і гудіння в ногах і робить це моментально. А також освіжає, "реанімує" і знімає легкі набряки. А ще він дезодорує!!!
Всмоктується вмить, не залишає липкого шару і блиску.
Як я вже сказала, гарно зволожує шкіру.
Якщо нанести після душу, то навіть приходиться вдягати носочки-так холодно))).
До речі, холодок у мене тримається досить довго. Інтенсивний холодок хвилин 15-20, а потім залишається легкий холодок і цього повірте достатньо.
Склад
Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Camphor, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol
Склад доволі спокійний і не лякаючий. Все або безпечне, або допустиме. Єдине що трошки напрягло-це Triethanolamine, але прочитавши детальніше про цей низькомолекулярний аміноспирт зрозуміла, що він безпечний і немає побічних ефектів,бо часто використовується в косметиці в таких малих дозах, що небезпеку як таку не несе.
Із мінусів: у мене старий дизайн і все російською мовою. Сподівюсь зараз опис українською. І ще: його неможливо зараз купити.
Чекаю на появу тут на Мейкапі!
Дякую за цікавість!
Коментарі (0)