Мій перший твердий шапунь
які ж враження? 🌱
Я давно задивлялась на тверді шампуні, але не могла визначитись і мала якийсь страх , адже це був для мене досить не зрозумілий формат .
Але проникнувшись любовю до бренду MIXTURA - я все ж вирішила спробувати .
Для себе обрала Mixtura Minori Solid Bio Shampoo.
Об'єм: 75g
Вартість : 420-460 грн .
🌱Шапунь має дуже стильне пакування.
🌱Однією з основних переваг твердих шампунів полягає в тому, що вони можуть допомагати у збереженні природи, оскільки зазвичай не потребують пластикової упаковки. Тому і тут футляр для засобу саме металевий , круглої форми .
🌱Досить зручний для зберігання засобу , та транспортування.
🌱Відкривши його - я побачила шапунь просто ідеальної форми .
Мій внутрішній перфекціоніст просто насолоджувався від цієї еститики і поєднання.
Форма, аромат , компоненти
🌱Ідеальна округла форма.
🌱Тиснення з назвою бренду.
🌱Нейтральний колір засобу з маленькими білими вкрапленнями .
🌱Ідеально вписується у футляр .
🌱Продуманий розмір - ідеально лежить в долоні.
🌱Аромат просто неймовірний . Для мене це запах цукерок Марципан - цукрово мегдалевий . Дуже приємний , але не навязливий і не задушливий.
🌱Засіб містить тільки натуральні, безпечні інгредієнти, які не тестувалися на тваринах.
🌱Має такі компоненти , як пантенолом, оливкову олію, натуральну ефірна олія жасміну .
🌱Його формула була розроблена спеціально для фарбованного волосся.
Процес використання, результат, враження
Я маю фарбоване волосся, сухість на кінчиках і через це воно часто плутається.
На першому фото волосся ДО миття , після резинки . Досить заплутане , та потребує догляду.
🌱Як використовую шампунь ?
Спінюю засіб в руках , та наношу на вологе волосся і промасажовую. Я була вражена, адже даний засіб чудово піниться, що зазвичай не дуже властиво для продуктів із натуральним складом.
Промиваю волосся, як зазвичай - 2 рази .
🌱Результат:
Волосся чудово очищене, не плутається, рівне та виблискує. Навіть не хочеться добавити додаткового засобу .
Легко прочісується , та м'яке на дотик.
Результат особисто мене вражає , адже я такого не очікувала.
🌱Враження :
- стильне , екологічне пакування
- приємний аромат
- економний у використанні , такого формату має вистачити до 3ох місяців.
-зручно бати із собою в подорожі
-гарно піниться
- ідеальна формула для фарбованого волосся надає чудовий результат.
🌱Якщо ви , як і я не дуже довірливо ставились до таких засобів - рекомендую почати із Mixtura Solid Bio Shampoo і впевнена, що ваше знайоство буде вдале .
🌱Моя оцінка 10 з 10 .
Коментарі (0)